Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

NÖVÉNYEK

Ez a 4 virág a legtökéletesebb választás nyáron az ablakba

2024. május 23.

1 perc olvasás

ELLE

virág növény erkély home dekor
Ez a 4 virág a legtökéletesebb választás nyáron az ablakba
© Shutterstock

Ha nincs teraszod vagy kerted, de nem mondanál le a színes növényekről, ezek lesznek a tökéletes választások az ablakodba. 


Nem minden növény jó az ablakba nyáron, vannak, amelyek egyáltalán nem bírják az extrém meleget és a direkt napsütést. Ám ha ezek közül választasz egyet, akkor hidd el, nem lesz velük gondod az év legmelegebb napjain sem. 

Muskátli

Fény és napsütés is jöhet bármilyen mennyiségben, a muskátli ki fogja bírni. Nem véletlen, hogy annyi háztartásban ilyen népszerűségnek örvend: ha egy kis figyelemmel adós is maradsz, a muskátli virágzik majd. Persze nedvességre való igénye van, az öntözést nem szerencsés elfeledni, de nem egyszerű tönkretenni. 

Kerti zsálya

Magyarországon nem őshonos, mediterrán növény, ami egyszerűen imádja a napot - nem véletlen. Mellette gyógynövényként is remek, levelei aromások, kis termetű cserje nevelhető belőle. A palánta neveléséhez már nyáron el kell ültetni, úgyhogy ne késlekedj, még pont időben vagy!

Rózsaszín rézvirág

Bokrosodó növény, amely a színskála számtalan árnyalatában megtalálható. Kifejezetten ajánlott az ablakba, ugyanis remekül tűri a napot. Mi több, tartós hőségben kifehérednek a virágának szirmainak szélei, ami még különlegesebbé teszi a növényt

via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves