Quantcast

ÖLTÖZKÖDÉS

Ez a ruha a tavasz slágere: mindenkinek tökéletesen áll

Ez a ruha a tavasz slágere: mindenkinek tökéletesen áll
tavaszi-ruha-elle© Shutterstock

A 2022-es tavasz legkedveltebb viselete egy visszafogott, letisztult, mégis mindenki számára a mindennapokba könnyen beépíthető ruha lesz.

Itt a jó idő, a meleg napok, a tavasz szinte észrevétlen gyorsasággal telik el, és máris nyakunkon a nyár. Az egyre melegebb időjárás azonban egy valamit biztosan magával hoz: a ruhatárunkból kivett darabok változnak, jöhetnek a kevesebbet takaró, vékonyabb, szellősebb modellek. Az egyik tavaszi darab, amellyel lehetetlen mellélőni, az a midi ruha.

A midi ruha a tavasz slágere 

Az egyrészes midi ruhák kivétel nélkül mindenkinek jól állnak. Alapvetően a midi szoknya hossza a térd alatt végződik, és az alsó lábszárat vágja ketté. Ám ma már ezen belül is nagy a skála, ami a hosszt illeti. Vannak a térd alatt közvetlen végződő darabok, míg más midi szoknyák jelentősen hosszabbak, mégsem minősülnek maxinak. Attól függően, ki mennyire van kibékülve a lábszárával érdemes megválasztani, melyik modell áll nekünk jobban. 

Egy magassarkúval szinte bármilyen eseményre megfelel egy csinos midi ruha, míg egy sportcipővel vagy balerina cipővel kellően sportos lehet az összehatás.

Nagyszerűen variálhatjuk, milyen legyen a ruha jellege

Mindegy, milyen a testalkatunk, a szellős, bő szoknya mindenkinek fantasztikusan áll, a nagyobb eltérések inkább a felső részben rejlenek. A ruha tetejének szabásával rengeteget trükközhetünk, és természetesen az is sokat ad hozzá, hogy kiderüljön, milyen a ruha jellege és hova alkalmas. 

Az idei tavasszal és nyáron viszont a félig hosszú ujjú modellek lesznek a legnépszerűbbek, így a midiszoknyákból is a visszafogottabb, elegánsabb, egyszerűbbek. A zárt dekoltázs, a kellően sokat takaró felsőrész és kényelmesen hosszú szoknya hármasa adja ki 2022 tavaszának legkedveltebb megjelenését. Nem csoda, hogy Katalin hercegné is imádja ezt a fazont, hetente többször is lencsevégre kapják ebben a fazonban.

Még több hír a divatvilágból

Váratlan: Kim Kardashian csak Marilyn Monroe ruhájának másolatát viselhette

Újra divat lesz Diana hercegné kedvenc kiegészítője

A Coca Cola high fashion üzletet nyitott Londonban