Quantcast

TITKOK

Katalin hercegné fontos szabályt szegett

Katalin hercegné fontos szabályt szegett
© Shutterstock

Katalin hercegné ritkán tesz olyat, amit Erzsébet királynő nem néz jó szemmel, most sikerült.

A királyi család tagjaként élni a mindennapokat elsőre teljesen másnak tűnhet, mint amilyen valójában. Mindenki azt gondolja, csak a csillogásról, a mesés vagyonról és a számtalan jogról szól, ám a valóság teljesen más, még magának a királynőnek is szigorú protokollt kell követnie a mindennapokban. Katalin hercegné mindig szigorúan tartja magát a szabályokhoz, ám ez alkalommal vétett egyet.

A szabályok nagyon megnehezítik a mindennapokat

Ezek a szigorú szabályok még az étkezésre is kiterjednek, így eshet például, hogy tiltólistán szerepelnek a tenger gyümölcsei, vagy például a fokhagyma is. Van azonban egy királyi étkezési szabály, amelyet tényleg kivétel nélkül mindenkinek be kellene tartania: senki nem árulhatja a nyilvánosságnak, hogy mi a kedvenc étele. Erzsébet királynő tökéletesen hű is maradt ehhez a feltételhez, ám Katalin hercegnének nemrég eljárt a szája. 

Az uralkodó azért döntött úgy, hogy titokban kell tartani a kedvenc ételeket, mert nem akarja, hogy minden hivatalos eseményen ugyanazokat az ételeket szolgálják fel. Gordon Rayner, a The Telegraph korábbi királyi tudósítója egyszer azt mondta, hogy ezt a tényt egy királyi munkatárstól fedezte fel. 

 „Ha elmondaná, hogy mi a kedvenc étele, akkor mindenhol csak azt szolgálnák fel neki, hogy a kedvében járjanak” 

– árulta el, mivel indokolta Erzsébet királynő a szokatlan szabály meghozatalát.

Katalin hercegné kikotyogta a titkot

Katalin hercegné akkor szegte meg ezt a szabályt, amikor a Great Ormond Street Kórházban járt, ahol beszélgetett a négyéves East Prestonból származó Rafael Chanával, aki szívátültetésre várt.

Rafa elárulta, hogy szereti az olajbogyót, mire Katalin hercegné elárulta, hogy ő is rajong érte, és Sarolta hercegnő is gyakran fogyasztja tésztával. Sőt, elmondása szerint György herceget is próbálja hozzászoktatni a kicsit ínyenc ételhez. Nem lepődhetünk meg tehát, ha a következő megjelenéseken mindenki olajbogyóval várja majd Katalin hercegnét. 

Via

MINDEKÖZBEN AZ ANGOL KIRÁLYI CSALÁDBAN:

Már Vilmos és Katalin is harcban állnak a királyi családdal

Végre kiderült: valójában ezért gyűlöli Meghan Markle-t a királyi család

Óriási a botrány: pénzmosással vádolják András herceget és lányait