Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Wedding Time

3 hiba, amit az esküvőszervezők gyakran elkövetnek

2023. június 14.

2 perc olvasás

Szentkuty Nikolett

lagzi házasság esküvő tökéletes hibák esküvőszervező
3 hiba, amit az esküvőszervezők gyakran elkövetnek
© Fotó: Getty Images

A nyár a lagzik időszaka, ezért jó tudni, hogy mire érdemes figyelni a szervezéssel kapcsolatban, hogy tökéletes legyen az esküvőd minden pillanata.


Az esküvő mindenki életében fontos esemény, ezért igyekszünk minden lehetséges módon biztosítani, hogy a nagy nap tökéletesen sikerüljön. Ehhez sokan esküvőszervező segítségét kérik, azonban érdemes tisztában lenni azzal, hogy ők is gyakran követnek el hibákat, amelyek kellemetlen helyzeteket idézhetnek elő.

Ha te is nyáron tartod az esküvőd, érdemes lehet átgondolni és nagyobb figyelmet fordítani az alábbi, gyakran elkövetett hibákra.

3 hiba, ami tönkreteheti az esküvőt

1. Nincs kommunikáció az esküvőszervezővel

Sok jegyespár nem meri elmondani a vágyait az esküvőszervezőnek, mert úgy érzik, így is hatalmas teher van a vállán. Ez az egyik legnagyobb hiba, amit elkövethetsz, ugyanis bármennyire is jó szakember valaki, a személyes vágyakat nem tudja kitalálni, ha nem mondjátok el neki, mit szeretnétek. A kommunikáció hiánya fakadhat abból is, hogy az esküvőszervező gyakran elérhetetlen, ilyenkor azonban érdemes jelezni neki, hogy aktívabb együttműködést és gyakoribb egyeztetést igényeltek.

2. Nem ellenőrzitek, kivel működik együtt

Számtalan rémtörténetet hallani arról, hogy egy-egy esküvőszervező nem megbízható cégekkel dolgozik együtt. Az egész esküvőt tönkreteheti, ha például nem megfelelő az étel minősége vagy ha nem elég igényes a díszítés és a helyszín. Ha pedig eljutottatok a lagziig, de egy rémes DJ-t szerződtetett a szervező, kellemetlen perceket okozhat, hogy vitatkozni kell azon, milyen dalokra szeretnétek táncolni. Érdemes ezeket a kérdéseket előzetesen tisztázni, és minden szervező által ajánlott partnert nektek is ellenőrizni.

eskuvo
Fotó: Getty Images

3. Nincs esőterv

Mindenkinek az az egyik rémálma, hogy vihar támad az esküvője napján. Természetesen egy napsütétes napnak mindenki jobban örül, ám nem kell, hogy az időjárás függvénye legyen, hogy sikerül a nagy napotok. Mindössze arra van szükség, hogy az esküvőszervező felkészült legyen, és előálljon egy remek alternatívával eső esetén. Persze ehhez az is szükséges, hogy a helyszínt illetően ti is kompromisszumképesek legyetek, de az biztos, hogy megéri előre felkészülni, mi történik majd, ha az idő nem kedvez az eseménynek.

via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves