Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Engagement

„A Facebookról tudtam meg, hogy a vőlegényem azzal a gyűrűvel jegyzett el, amivel a volt barátnőjét is”

2023. július 12.

3 perc olvasás

Szentkuty Nikolett

párkapcsolat házasság eljegyzés lánykérés hazugság eljegyzési gyűrű
„A Facebookról tudtam meg, hogy a vőlegényem azzal a gyűrűvel jegyzett el, amivel a volt barátnőjét is”
© Getty Images

Az eljegyzés minden nő életében fontos fordulópont, de van, amikor egyáltalán nem sikerül tökéletesen.


Egy fiatal nő a közösségi médiában osztotta meg a történetét névtelenül, és tanácsot kért a felhasználóktól, mert olyasmire derült fény a férjével kapcsolatban, amivel nem képes megbirkózni. Az eljegyzés számára nagyon fontos volt, de már a gyűrűjére sem tud ránézni a történtek után.

Férje hosszú éveken át eltitkolta, hogy korábban már volt egy menyasszonya, de más hibát is elkövetett a feleségével szemben.

Az eljegyzés és a gyűrű elválaszthatatlanok

A 28 éves nő elmesélte a posztjában, hogy egy szinkronizálási hiba miatt néhány régi fotó is megjelent a férjével közös fotótárukban, neki pedig gyanús lett, hogy a férfi nagyon gyorsan megpróbálta orvosolni az ügyet. Felesége azonban addigra már rátalált néhány képre, amelyeken a férfi egy régi barátnőjével látható.

A nő kutakodni kezdett a Facebookon, és egy régi bejegyzésből megtudta, hogy tíz évvel korábban a férje eljegyezte a barátnőjét, ráadásul ugyanazzal a gyűrűvel, amelyet most ő visel az ujján.

Hatalmas csalódásnak élte meg, hogy a 7 éves kapcsolatuk alatt a férfi végig hazudott arról, hogy volt-e valaha menyasszonya, a gyűrűtől pedig egyenesen irtózik.

A férfi végül mindent bevallott

A nő megkérdezte a férjét, miért tagadta le a múltját, aki azt válaszolta, hogy nem tekintette a korábbi eljegyzését komolynak, hiszen még csak 22 éves volt. Azt is bevallotta, hogy anyagi okokból nem vásárolt új gyűrűt, mert ő csupán egy szép ékszerként kezelte. Felesége azonban teljesen összetört:

Úgy érzem, hogy elárultak. A kapcsolatunk alatt végig hazudott, és egy olyan gyűrűt hordok, amit valójában másnak vett, nekem pedig ott van az ujjamon az összes esküvői képünkön. Nem tehetek róla, egyszerűen undorodom.

eljegyzes-elle.hu
Forrás: Getty Images

A nő most azon gondolkozik, hogy a nagy csalódás után adjon-e még egy esélyt a férjének. A kommentelők nagy része egyetértett azzal, hogy az „újrahasznosított” gyűrű hiba volt, de a hazugság a nagyobb probléma:

Úgy tűnik, csak a gyűrűre koncentrálsz, pedig a valódi probléma az, hogy ennyi éven át hazudott neked.

Mások úgy vélik, ezen nem lehet túllépni, mert a férj a hazugságok egész sorát vonultatta fel, de olyan is volt, aki párterápiát javasolt a házasság megmentésének érdekében.

via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves