Quantcast

Minőség

Karnyújtásnyira tőlünk a tudatos bőrápolás

Karnyújtásnyira tőlünk a tudatos bőrápolás
© Ridofranz/Getty Images

Minőségi alapanyagok, felelősségteljes előállítás, személyre szabott rutin. A tudatos bőrápolás az utóbbi években egyre nagyobb teret hódít, egyre nagyobb hangsúlyt fektetünk arra, hogy olyan termékeket találjunk, ami minden igényünknek megfelel. 

A kremmania.hu alapítója, Rácz Judit saját tinédzserkori aknéjára keresett megoldást, így vetette bele magát a bőrápolás rejtelmeibe és kezdte el tanulmányozni a boltokban elérhető termékek összetevőit, hogy tudatosan válogathasson közülük a korábbi véletlenszerű próbálkozások helyett. Több mint tíz évvel ezelőtt a közösségi tudásbázisként hozta létre weboldalát, az évek alatt szerzett tapasztalatait hasznosítva pedig 2015-ben a Helia-D alapítójával együttműködésben megalkotta a Geek&Georgeous márkát, amivel továbbra is a felhasználók edukációjára törekszik. A termékek klinikailag bizonyított hatású top hatóanyagokat, 100%-ban illat- és színezékmentes, formulákat tartalmaznak és természetesen állatokon sem tesztelik őket.

Decemberben egy fantasztikus late night shopping keretén belül ünnepelte a dm az új arcápolási termékek polcokra kerülését. Így a márka legnépszerűbb tíz terméke már elérhető a drogéria kiemelt üzleteiben és az Online Shopban is.