Quantcast

Kortalan szépség

Nem hiszed el, hány éves ez a modell

Nem hiszed el, hány éves ez a modell
© @ginastewartofficila/Instagram

A világ legszexibb nagymamájának nevezett modell azt is elárulta, hogyan tartja magát formában!

Gina Stewart modell-influenszer leginkább azzal szerzett magának hírnevet, hogy jóval fiatalabbnak néz ki a koránál. A világ legszexibb nagymamájának emlegetett Instagram-sztár ugyanis 51 éves (!), de simán letagadhatna 20-25 évet.

Az ausztrál modell négy gyermek édesanyja, és nemsokára megszületik a második unokája is, ám ez egyáltalán nem látszik rajta. Talán pont ezért sokszor vádolják meg azzal, hogy plasztikai műtétek hada állhat mögötte, a nő azonban mindig kategorikusan kijelenti, hogy ugyan a melleit megcsináltatta, mást nem szabatott át magán. Állítja, kizárólag a rendszeres testmozgás és egészéges táplálkozásnak köszönheti alakját, illetve azt is mindig hozzáteszi, nem iszik alkoholt és a stresszt is igyekszik kiiktatni az életéből. 

Gina Stewart a DailyStarnak most azonban elárult még egy trükköt, amit minden reggel bevet fiatalos külsejének megőrzése érdekében. Ez pedig nem más, mint a hideg vizes zuhany. Az 51 éves modell szerint ugyanis a krioterápia az egyik legjobb fiatalító kezelés, ennek pedig egy olcsóbb változata véleménye szerint az otthoni jeges zuhany.

Róluk sem mondanád meg, hány évesek!

Vera Wang szerint az öregedés már „lejárt” téma

Kiderült, Jennifer Lopez mitől ennyire gyönyörű

Sokat mutató szettben, mintha csak 20 éves lenne szórakozott Madonna