Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Tudod őket?

Ezt az 5 dolgot kell tudnod a párodról, ha erős a kapcsolatotok

2022. november 15.

2 perc olvasás

ELLE

szerelem párkapcsolat viszony
Ezt az 5 dolgot kell tudnod a párodról, ha erős a kapcsolatotok
© Fotó: Shutterstock/Vectorfusionart

Mutatunk egy listát arról, miket tudnak egymásról az erős kapcsolatban élők. Ha nem tudod ezekre a kérdésekre a választ, az azt jelentheti, hogy (még) nem ismeritek egymást eléggé.


Lauren Consul egy amerikai párkapcsolati szakértő, aki az erős kapcsolatokról publikált ő egy TikTokot a napokban. A videó igen népszerűnek bizonyult, mert arról van benne szó, hogy mi a jele a jól működő kapcsolatoknak. Természetesen például az, hogy a partnerek figyelnek egymásra, így igazán apró részleteket is tudnak a másikról.

Ellenőrizheted a saját kapcsolatod

Az alábbi videóban látható szakértő 7 éve dolgozik terapeutaként, és ennek alapján állította össze ezt a listát arról, hogy az erős kapcsolatban élők miket szoktak tudni egymásról. Ha azt találod, hogy az alábbi 5 kérdésre nem tudod a választ a partnereddel kapcsolatban, vagy nem tudod mindegyikre, ez annak a jele lehet, hogy nem ismeritek egymás szokásait annyira, mint más párok. Ennek persze rengeteg oka lehet, például az is, hogy még nem vagytok együtt elég régóta.

Mindenesetre ha úgy érzed, hogy nem tudsz a kérdések közül többre sem válaszolni, esetleg érdemes elgondolkodni azon, hogy ez miért lehet. Vajon nem figyelsz eléggé a partneredre? Ha tudtok erről kettesben egymással nyitottan és ítélkezés-, illetve hibáztatásmentesen beszélgetni, az még jobb lehet. Fontos ugyanis, hogy a párod is úgy érzi-e, hogy nem ismeritek egymást eléggé, nem figyeltek oda egymásra. Ha úgy érzitek, a kapcsolatotok igazán mélyponton van, szóba jöhet, hogy élőben is ellátogattok egy terapeutához.

A kérdések

A Daily Mail által is átvett videó több kérdést tartalmaz, de mi kiválogattuk neked az 5 legfontosabbat-legtipikusabbat:

  1. Mi akart lenni a párod általánosban?
  2. Ha előbb érsz oda egy étterembe/bárba, mit rendelsz a párodnak?
  3. A partnered szerint mennyire gyakori szex az ideális?
  4. Mi az, amit a legjobban szégyell vagy nem szeret saját magával kapcsolatban?
  5. Min lehet látni a partnereden, ha éppen nagyon ideges vagy stresszel?

Itt nézheted meg a teljes videót, nem hosszú, hiszen a TikTokról van szó.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves