Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Válóok

Megdöbbentő vallomás: Egy vacsorameghívásra ment rá a házasságom

2022. november 17.

2 perc olvasás

ELLE

vacsoraparti válás házasság vendéglátás válóok
Megdöbbentő vallomás: Egy vacsorameghívásra ment rá a házasságom
© Fotó: Shutterstock/G-Stock Studio

Egy brit feleség a férjével együtt vendégeket fogadott, és valami olyan történt, ami után már nem volt jövője a házasságuknak.


Egy házasság sorsa sosem csak egyetlen eseményen és csak az egyik félen múlik, de egy brit újságírónő most arról vallott, hogy az ő házasságának koporsójában egy vendégség volt az utolsó szög. Linda Kelsey a következőképpen meséli el a Daily Mailnek az eseményt, amikor eldöntötte, hogy neki ebből ennyi elég volt, beadja a válókeresetet.

Vacsoravendégek

A feleség ekkor 24 éves volt, és a Cosmopolitannél dolgozott asszisztensként (helló, Cosmo!!!). A férjjel úgy döntöttek, hogy meghívnak négy barátot otthonra vacsorára, és így a feleségre hárult, hogy hat személyre megfőzzön aznap este.

Persze a férjével a kapcsolatuk akkor sem volt már tökéletes, de ennek ellenére az este remekül sikerült, finom lett a vacsi, minden a tervek szerint haladt egészen a desszertig. A feleség almás sütit készített, amihez külön hozta be a dobozos tejszínt egy kistányéron, kanállal.

Ez a tálalási mód kiverte a biztosítékot a férjnél, aki ültében a következőket mondta:

hogy a fenébe gondolod, hogy ezt így teszed az asztalra?! Nem volt egy kiöntő?

Mire a vacsorának vége lett, a vendégek elmentek, és a feleség mindent elpakolt, Linda Kelsey eldöntötte, hogy ennyi volt, elválik. Talán ez a beszólás a férjtől nem tűnik annyira durvának, de akkor is itt telt be a pohár: ahelyett, hogy köszönetet vagy elismerést kapna azért, hogy hat személyre megfőzött egy vacsorát, a férje megszégyeníti a barátok előtt. Hát így lett vége egy ötéves házasságnak azon a bizonyos estén.

A pasi ment, a vacsorapartik maradtak

Linda Kelsey hozzáteszi, hogy bár a férjétől megszabadult a kellemetlen eset hatására, arról nem szokott le azóta sem, hogy meghívjon barátokat vacsorára, pedig azóta már jópár év eltelt, és ez a típusú összejövetel eléggé kiment a divatból. Mint mondja, manapság a huszonéves fiatalok nemigen főznek már egymásnak: ha együtt esznek, inkább rendelnek valahonnan. Sőt, az otthoni bulihoz való kiöltözés sincs éppen a népszerűsége csúcsán a mostani tizen-huszonévesek körében, akik általában fekete/fehér/szürke melegítővel tisztelik meg a különleges alkalmakat.

Meg persze a nem különlegeseket is.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves