Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Optikai illúzió

Mit látsz először a képen? Ez a személyiségteszt elárulja, hogy megcsalnád-e a párodat

2022. október 05.

2 perc olvasás

ELLE

hűtlenség megcsalás párkapcsolat optikai csalódás optikai illúzió
Mit látsz először a képen? Ez a személyiségteszt elárulja, hogy megcsalnád-e a párodat
© nypost.com

Ez az optikai illúzió sok mindent elárul a hűtlenséggel kapcsolatban! 


Érdekes optikai illúzió terjed most az interneten. Állítólag egy képből kiderül, hogy megcsalnád- e a párodat. Természetesen a teszt eredményét nem kell készpénznek venni, bármilyen eredményt is kapsz, nem azt jelenti, hogy valóban képes lennél a hűtlenségre. 

nypost.com

Ha a madarakat láttad meg

Ha azonnal a madarakat szúrtad ki, azt jelentheti, hogy az a fajta ember vagy, aki mindig megpróbál hűséges lenni. Egy reménytelen romantikus vagy, aki mindig rózsaszín szemüvegen keresztül látja az embereket, valamint kétségtelenül hiszel a sorsban. Habár a szándékaid jók, ha éppen a tökéletes férfival rossz időben találkozol, a szemeid máshova vándorolhatnak el.

Ha a fákat láttad meg

Olyan ember vagy, aki valószínűleg sosem csalna meg senkit, de ennek sem lehet mindig jó vége. Hajlamos vagy az érzelmeidre támaszkodni, és szilárdan kitartasz a döntéseid mellett, ez azonban néha árthat személyes fejlődésednek.Fontos felismerni, ha boldogtalan vagy egy kapcsolatban, és ne félj attól, hogy nem talál rád az igaz szerelem.

Ha a kunyhókat láttad meg

Ha a szemedet a kunyhók szúrták ki, azt jelentheti, hogy egy olyan személyiség vagy, aki nem a leghűségesebb, de nem azért kacsintgatsz kifelé a kapcsolataidból, mert rossz ember vagy. Nem tervezed a megcsalásokat, inkább csak érdeklődsz mások iránt, és ezt nem lehet leküzdeni. Sokszor érzed úgy, hogy a nyitott kapcsolat lenne való neked, mert akkor felfedezhetnéd a szexualitást másokkal is. Ha tényleg így érzel, mondd el a párodnak.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves