Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HAZUGSÁG

„A férjem a business classon foglalt magának jegyet, engem pedig a turista osztályra ültetett a gyerekünkkel”

2023. február 09.

2 perc olvasás

Kurucz Barbara

anya repülés vita vallomás Business Class
„A férjem a business classon foglalt magának jegyet, engem pedig a turista osztályra ültetett a gyerekünkkel”
© Getty Images

Az internetezőket megosztotta az anya bejegyzése, amiben leírja, hogy a férje a business classon foglalt magának repülőjegyet, miközben ő és a 2 éves gyereke a turistaosztályon utazhatnak.


A kisgyerekkel való utazás sok problémát okozhat, ezek pedig még akkor is előfordulhatnak, ha minden tökéletesen meg van szervezve. Pontosan ezért sokan be sem vállalják. Ezzel szemben a bejegyzést író anya úgy döntött, elutazik a férjével és a 2 éves gyerekével, ám erre a kellemetlen meglepetésre még ő sem számított. 

Felháborította az embereket az anya levele

A nő azzal kezdi a beszámolót, hogy a férje munkaügyben egy hétre elutazik. A férfi szerette volna, ha ezt a hetet sem töltik külön, ezért javasolta a nőnek, hogy utazzanak vele. Az anyuka ezt először nem akarta bevállalni, mivel a repülőút 14 órás, és nagyon aggódott, hogy mi lesz a 2 éves gyerekükkel. 

Csak abban az esetben vállaltam be, ha a gyerekünk és én business classon repülünk, mivel az egy hosszú út, a turistaosztályon egyedül lennék a kisgyerekkel, miközben a férjem a business classon van kényelemben. 

A férfi repülőútját a cég fizeti, ezért egyértelmű volt, hogy az ő jegye a business classra szól. Az mondta a nőnek, hogy neki is arra az osztályra foglalt, ám az utazás előtt pár nappal kiderült, hogy hazudott. A nőnek a turistaosztályra foglalt jegyet. 

Lefoglalta a repülőjegyeket. Azt mondta, prémiumot foglalt. Pár héttel később rájöttem, hogy hazudott, és a legolcsóbb jegyeket foglalta le nekünk. 

Ezután kiderült, hogy a férfi nem szeretett volna plusz pénz kifizetni a foglalásért, ezért a nő és a gyerek még csak nem is egymás mellett ülnek. A két ülés problémáját végül sikerült megoldani, de a helyük nem túl ideális, pláne egy ilyen hosszú repülőút esetén. 

Az embereket felháborította a nő beszámolója, sokan még azt is megkérdőjelezik, hogy a férfi szereti-e a nőt.

Semmiképpen nem mennék. Túl sok a feszültség, az egész utazás borzalmas lesz

– írta az egyik internetező. 

Mondd meg neki, hogy otthon maradsz, és reméled, hogy kellemes útja lesz. Komolyan, ha elmész, túlságosan ideges leszel ahhoz, hogy jól érezd magad, és ettől majd azt gondolja, hogy megúszhatja az egészet

– érvelt egy másik kommentelő. 

Az internetezők közül többen kiemelték, hogy ezt mindenképpen meg kell beszélnie a férjével. Kérdezzen rá a hazugságra, hiszen ez a történet egyik leglényegesebb eleme. 


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves