Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

KAPCSOLAT

5 dolog, amit az igazán boldog párok csinálnak

2023. június 18.

3 perc olvasás

ELLE

szerelem boldogság párkapcsolat boldog párok
5 dolog, amit az igazán boldog párok csinálnak
© Shutterstock

Te is tudni szeretnéd, mi a boldog párok titka? Akkor most megmutatjuk! 


Ahhoz, hogy egy kapcsolat kiegyensúlyozottan és jól működjön, bizony tenni is kell, hiszen a közös élet általában kihívásokkal teli. Biztos benned is sokszor felmerült már a kérdés, vajon mit csinálnak a boldog párok másként, mi a titkuk. Hát, most mutatunk neked 5 dolgot, amik végtelenül egyszerűek, de garantáltan megerősítik és színesítik a hétköznapokat. 

Közös hobbi 

Jóllehet mindenkinek van valamilyen személyes hobbija, ami jó, de elengedhetetlen, hogy párként is találjatok valamit, amiben örömötöket lelitek. Ez lehet bármilyen sport, de akár a filmek vagy a zene iránti szenvedély. A lényeg, hogy szeressétek mind a ketten, lehetőség szerint pedig hódoljatok együtt ennek a közös hobbinak. Persze a legfontosabb, hogy jól érezzétek magatokat, legyen szó bármilyen programról, hiszen a boldog párok egyik ismérve, hogy szívesen töltenek együtt minőségi időt. 

Személyes tér

Amennyire fontos az együtt tölött idő, annyira lényeges az is, hogy tiszteletben tartsátok a másik személyes terét. Az igazán boldog párok tudnak egyedül is lenni, feltalálják magukat a másik nélkül is, sőt, alkalomadtán vágynak rá, hogy csak öngmagukban legyenek. Kiemelten fontos, hogy tiszteljétek a másik terét, hagyjátok a másikat levegőhöz jutni. Ha egy kapcsolatban úgy érzed megfulladsz, vagy csapdában vagy, az nagyon nem jó érzés, és hosszabb távon egyikőtökre sem lesz jó hatással. 

Közös nyaralás 

Persze nincs mindig lehetőség arra, hogy hetekre kicsekkoljatok, de igenis fontos, hogy egy kicsit elszakadjatok a tapósómalomtól. Akár egy-egy hosszú hétvégére is kiruccanhatok, a lényeg, hogy lazítsatok, távol a mindennapi problémáktól. A környezetváltozás mindenkinek jót tesz, a boldog párok pedig igénylik is, hogy egy kicsit távol legyenek a nyüzsgéstől és csak egymásra koncentrálhassanak. 

Haraggal sose! 

A viták elkerülhetetlenek. Minden kapcsolatban adódnak nézeteltérések, azonban a boldog párok egyetértenek abban, hogy sosem fekszenek le haraggal a szívükben. Mielőtt lehunynák a szemüket mindig megbeszélik a problémákat, nem tartanak haragot. Hidd el, ha te is így csinálod, azért a lelki békéd nagyon hálás lesz. 

Közös evés 

Persze ez nem minden alkalommal valósulhat meg, már csak azért sem, mert valószínűleg a nap jelentős részében mindketten a munkahelyeteken vagytok. A boldog párok azonban naponta legalább egyszer szakítanak arra időt, hogy együtt egyenek. Sőt, vannak, akik még tovább mennek és együtt készítik el az ételt. A konyhában töltött meghitt percek csodálatosan összekovácsolhatnak két embert, közben jókat lehet beszélgetni, na meg nagyokat nevetni. Adjatok a közös étkezésnek és/vagy főzésnek egy esély, szinte biztos, hogy a kapcsolatotok ettől még boldogabb lesz majd. 

 Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves