Quantcast

Lovesac

Dizájner babzsákfotelt tervezett Jeremy Scott

© Lovesac Company

A Moschino kreatív igazgatója a Lovesac Company-vel közösen álmodott meg egy limitált szériás ülőalkalmatosságot.

A világ legkényelmesebb ülőalkalmatosságaként is szokták emlegetni a Lovesac Company babzsákfoteljeit, és jó úton járnak afelé, hogy a legtrendibb jelzőt is kiérdemeljék. A legújabb huzatuk megtervezéséhez ugyanis nem mást kértek fel, mint a Moschino divatház kreatív igazgatóját, Jeremy Scottot, aki egy prémium, kézzel varrott anyagot álmodott meg.

„Minden egyes patchwork dizájnban történetek, érzelmek és emlékek rejlenek. Ez a minta egyúttal tisztelgés a múlt steppelt mintázatai előtt is, megmutatva, hogyan lehet a darabokat újrahasznosítani, hogy valami hasznosat és szépet hozzunk létre, miközben melegséget, kényelmet és stílust viszünk a nappalikba” – mondta Jeremy a projekt kapcsán.

A Lovesac alapítója, Shawn Nelson elárulta, ez az első alkalom, hogy a márka belekóstolt a high-fashion világába, és ehhez Jeremy Scott volt a tökéletes partner, aki a céghez hasonlóan hisz a termékek fenntartható megközelítésében. Az új dizájner huzat egyedi készítésű, 100%-ban steppelt pamutból készül, minden varrás egyedi, így nincs két teljesen egyforma darab belőle. Ráadásul mindegyik huzat egy dedikált Lovesac x Jeremy Scott steppelt borítékban érkezik a vásárlókhoz.

Forrás: Fashion United