Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

FILMAJÁNLÓ

8 legjobban várt film és sorozat decemberben 

2022. december 03.

3 perc olvasás

ELLE

mozik Netflix ajánló filmek hbo max sorozatok
8 legjobban várt film és sorozat decemberben 
© Netflix

Sorban érkeznek a jobbnál jobb produkciók decemberben! A mozi, a Netflix meg a HBO Max olyan filmekkel és sorozatokkal kedveskednek, amik tényleg felérnek egy karácsonyi ajándékkal!


Ne aggódj! Nem fogsz unatkozni az ünnepek alatt, sem pedig egész hónapban! Nem lesz kérdés, mit nézz a szabadidőben, mire üljetek be moziba a pároddal vagy a barátokkal, mert a streaming szolgáltatók és a mozik gondoskodtak arról, hogy az év utolsó hónapjában a legjobbat kapd! Vess egy pillantást a decemberi filmpremierekre, és jegyzetelj!

Emily Párizsban 3. évad (Netflix, december 21.)

Érkezik a nap, amire annyit vártál! Visszatér a romantikus dramedy, aminek 3. évadában Emilynek (Lily Collins) továbbra is magánéleti és karrierbeli nehézségekkel kell szembe, de mindezt észbontó és lélekemelő ruhákban teszi!

Tőrbe ejtve – Az üveghagyma (Netflix, december 23.)

Daniel Craig visszatér Benoit Blanc mesterdetektív szerepében, akinek egy gyilkossági rejtély megfejtése a feladata egy görög villában, amely nyaralásnak indul, de rémálommá válik, mikor egy holtteste bukkannak. Ráadásul hamisítatlan sztárparádéval érkezik a folytatás: szereplők között van Edward Norton, Kate Hudson és Dave Bautista.  

Fehér zaj (Netflix, december 30.)

Adam Driver és Greta Gerwig a főszereplői Don DeLillo klasszikus posztmodern szatirikus regényének adaptációjában. A Fehér zaj dramatizálja egy kortárs amerikai család azon próbálkozásait, hogy megbirkózzanak a mindennapi élet hétköznapi konfliktusaival, mint a szerelem, a boldogság, és a halál, plusz egy gigantikus ökokatasztrófával. Úgy tartják, a film a legújabb „Ne nézz fel!”

Guillermo del Toro Pinokkiója (Netflix, december 9.)

Guillermo del Toronak egy évtizedbe telt, mire életre keltette ezt a szenvedélyprojektet, a fabábú időtlen történetét, aki igazi fiú akar lenni. A történet 1930-as évek fasiszta Olaszországában játszódik, és Pinokkió sokkal kevésbé aranyos, mint a népszerű Disney-változata, mivel ennek kissé sötétebb a hangulata!

Gossip Girl – Az új pletykafészek 2. évad (HBO MAX, december 1.)

A Gossip Girl csaknem egy évtizeddel az eredeti sorozat befejezése után játszódik, és óriásit robbant már az első évad is. Végre visszatér az Upper East Side-i magániskola legújabb generációja, hiszen van még megoldatlan dráma, még nagyobb a tét, folytatódik az intrika a főszerelő testvérek között, és néhány új, igazán figyelemre méltó karakter is érkezik!

Vérapó (mozi, december 1.)

A mozik rögtön erős kezdéssel indítanak! Képzeld: a Mikulás nem szentéletű. (Legalábbis ebben a  változatban). Imád kocsmázni, káromkodik, és jól bánik a dobócsillaggal. De mindezt nem egy lezüllött, kiábrándító stílusban teszi, hanem úgy, hogy közben elkap a röhögőgörcs. A szerepet egyenesen David Harbourra (Stranger Things) öntötték rá, aki belekeveredik karácsonyeste túszdrámába és meg kell mentenie egy családot.

I Wanna Dance with Somebody - A Whitney Houston-film (mozi, december 22.)

Whitney Houston visszatér! Már most lehet tudni, hogy a szellemidézés mesterien sikerül! Naomi Ackie szinte feltámasztotta minden idők egyik legnagyobb női R&B popénekesét, akinek megismerhetjük a felfedezésének körülményeit, egészen a szupersztárságig!

Avatar - A víz útja (mozi, december 15.)

Nem kell tovább rágnod a körmödet, ha nagy Avatar rajongó vagy, mert jön a második rész! Az események egy évtizeddel az első rész követően játszódnak. Jake Sully és Neytiri családot alapított, és mindent megtesznek azért, hogy megőrizzék boldog életüket. Ami nem lesz egyszerű, mert visszatér egy régi fenyegetés, és meg kell küzdeniük az életben maradásért.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves