Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Movie time

Ezek a legundorítóbb filmek, amik valaha elkészültek

2022. október 23.

3 perc olvasás

ELLE

filmek filmvászon horror legundorítóbb
Ezek a legundorítóbb filmek, amik valaha elkészültek
© IMDB

A legundorítóbb filmek... Te láttad már valamelyiket? Az összefoglaló csak erős idegzetűeknek ajánlott! 


Lássuk be, hogy a legtöbb ember élvezi a filmnézést, a mozizást és az újabbnál újabb alkotások megismerését. Néha azonban előfordul, hogy nem feltétlenül olyan filmet választunk ki, amit a gyomrunk biztosan befogad. Most megmutatjuk, hogy melyek a legundorítóbb filmek, amik valaha elkészültek. 

Hullajó (1992)

Ha nem bírod a bőséges vérmennyiséget, a Hullajó biztosan nem neked való. A Dead Alive néven is ismert 1992-es sötét vígjátékot nem más, mint Peter Jackson rendezte – igen, ugyanaz a Peter Jackson, aki alig egy évtizeddel később a Gyűrűk Ura trilógián dolgozott. Kétségtelenül egy hihetetlenül undorító film. 

A történet szerint egy fiatalember édesanyját megharapja egy szumátrai patkánymajom. A nő megbetegszik és meghal, azonban újra életre kel, és kutyákat, ápolónőket, barátokat és szomszédokat gyilkol és eszik meg.

Rózsaszín flamingók (1972)

Ebben a filmben minden elképzelhető perverzió megtalálható. A film egyik leghírhedtebb jelenete, amikor egy karakter valódi kutyaürüléket eszik, tehát ha nem bírod az ilyesmit, jobb ha nem nézed meg, mert hetekre elveheti az étvágyadat. 

Íme, a film leírása: a dagadt Babs Johnson az FBI elől menekülve egy lakókocsiban húzza meg magát Baltimore külterületén. Vele van az elhízott anyja, akit rácsos ágyban tart, és a degenerált, hippi fia is. Babs büszkén vállalja "a leggusztustalanabb élő személy" címet, amelyet egy bulvárlap aggatott rá. Connie és Raymond Marble azonban arra készül, hogy elhódítsák tőle a titulust. A páros stoppos lányokat rabol el, akiket fölcsináltatnak a homoszexuális szolgájukkal, és a babákat leszbikus pároknak adják el. Az így szerzett pénzt pedig a pornó- és drogüzletbe fektetik. Babsék felveszik a kesztyűt.

Caligula (1979)

Közel egy évtizeddel a klasszikus A Clockwork Orange főszerepe után Malcolm McDowell egy újabb transzgresszív film főszerepében találta magát – bár ezúttal a kritikusok nem voltak annyira elégedettek az eredménnyel. Az ókori Róma egyik leghírhedtebb vezetőjének, Caligulának császárrá válását, majd uralkodását bemutató dráma. Látjuk Caligula nagyravágyását, cselszövéseit, perverzióját és dekadenciáját, brutalitását és őrületét.

Nekromantik (1987)

A film egy pár halálos testi vágyait mutatja be, akik a halállal és a holttestekkel kezdenek kegyeletsértő kapcsolatot. Kegyetlen, vulgáris, és nagyjából a legrosszabb és legundorítóbb film, amit valaha láthatsz. Az 1988-as film arról híres, hogy szinte lehetetlen megnézni. ékony a határvonal a művészet és az őrület között, és úgy tűnik, hogy ez a film egyszerűen szeret veszélyesen lépkedni ezen az úton.

A légy (1986)

A valaha látott egyik leghátborzongatóbb film. Az amerikai scifi-horrorfilm egy feltalálóról szól, aki új találmánya, a teleportálógép révén szörnyeteggé alakul. A maszkmesterek munkáját később Oscar-díjjal jutalmazták, mert az tény, hogy fantasztikus munkát végeztek. 

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves