Quantcast
Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

MERÉSZ

Kate Hudson félmeztelen fotót posztolt

2022. július 04.

2 perc olvasás

ELLE
instagram Kate Hudson meztelenség meztelen fotó
Kate Hudson félmeztelen fotót posztolt
© Shutterstock

Kate Hudson merészebben szürcsölte a kávéját, mint valaha. 


Kate Hudson majdnem mindent megmutatott Londonban! A színésznő legújabb fotója hatalmas port kavart az interneten, és több celeb sem volt képes szó nélkül hagyni a mindenkit megdöbbentő fotót!

Még azelőtt posztolt, hogy felöltözött volna

Az Instagramon szombaton közzétett fotón Kate Hudson félmeztelenül látható, amint a földön ül az ablaka előtt, miközben kortyolgatja reggeli kávéját. A képen a 43 éves Kate Hudson fekete bugyit visel, ami pedig mindenkit meglepett, hogy csak hosszú, szőke tincsei takarják meztelen melleit. 
 
Kate Hudson otthonosan pózolt a napsütötte szobában, miközben egyik kezében a telefonját tartotta, a másikkal pedig egy meleg italt kortyolt, így próbálta elindítani a napot. A fotóhoz csak annyit fűzött hozzá, hogy boldoggá teszi, hogy végre előbújt a Nap. 

A követők és a híres barátok, köztük testvére, Oliver Hudson is elmondták véleményüket a képről.  Kate Hudson és testvére nagyon szoros viszonyt ápolnak, rendkívül sokszor látni, hogy egymás bejegyzéseihez kommentelgetnek, ott beszélgetnek, közösen posztolnak. Tesvére a humorérzékével több ezer likeot szerzett, a 45 éves Oliver csak annyit irt:

Neee!

Eközben Selma Blair sem hagyta szó nélkül a merész posztot:

Ez egy gyönyörű reggel.

— írta Kate Hudsonnak. Janelle Monae pedig egyenesen egy ikonnak nevezte a színésznőt.

Kate Hudson családja szerint nem ciki a meztelenség

Tavaly novemberben Oliver meztelen fotókat és videókat osztott meg magáról az Instagramon, és szerinte ebben nincs semmi kivetni való. Sőt, ennek a nyitott családi nevelésnek köszönheti szerinte, hogy ennyire kiegyensúlyozott és ennyire elfogadja magát. 

Őszintén szólva, ez abból fakad, hogy egy nagyon nyitott családban nőttem fel. A meztelenség soha nem volt tabu. Mindannyian meztelenül születtünk, és ez így van jól. A gyerekeim előtt is meztelenül szoktam lenni. Nincs ezzel semmilyen probléma. 

— mondta Kate Hudson testvére. 

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves