Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

PREMIER

A 7 legjobban várt premier júliusban

2023. július 02.

3 perc olvasás

ELLE

mozik Netflix barbie hbo max Insidious: A vörös ajtó Oppenheimer
A 7 legjobban várt premier júliusban
© IMDb.

Sokan vártak erre a hónapra! Olyan nagy durranások érkeznek a mozikba, mint a Mission: Impossible legújabb része, és a Barbie, de a Netflix és HBO Max is gondoskodik arról, hogy legyen min izgulni a nyári estéken. Mutatjuk a júliusi premiereket!


Insidious: A vörös ajtó, a Barbie, az Oppenheimer - kihagyhatatlan filmeket láthatsz a hónapban a moziban. Ezúttal a streaming szolgáltatók kissé alulmaradtak a versenyben, de nem lesz okunk a panaszra, mert a nyár közepére tartogattak pár gyöngyszemet a nézőknek. Íme, a júliusi premierek!

A kör bezárul (HBO Max – július 13.)

Steven Soderbergh fordulatos, új 6 részes sorozatának középpontjában egy elhibázott emberrablás nyomozása áll. Féltve őrzött titkok látnak napvilágot, és ezek több karaktert és kultúrát kapcsolnak össze a mai New York Cityben. Az előzetes alapján egy zseniális krimivel és drámával leszünk gazdagabbak.

WHAM! (Netflix – július 5.)

Archív interjúkon és felvételeken keresztül George Michael és Andrew Ridgeley újra megelevenedik! A dokusorozatból megismerheted a Wham! történetét, az 1970-es évektől kezdve, mikor a gyerekkori barátokból a '80-as évek popikonjaivá váltak. Nagyon átfogó képet kaphatsz a Wham-mániáról, és az előzetes alapján intim részleteket tudhatsz meg a srácok lelki világáról!

Szélhámos rokonok (Netflix – július 5.)

Minden esély megvan arra, hogy ez lesz a hónap legütősebb vígjátéka! Owen Browning (Adam Devine) egy szűkszavú bankigazgató, aki feleségül készül venni élete szerelmét, Parkert (Nina Dobrev). Csak éppen akad egy kis bökkenő… az esküvő hetében kirabolják a bankját a hírhedt Szellembanditák és minden jel arra utal: az anyósa és az apósa (Pierce Brosnan) a bankrablók.

Insidious: A vörös ajtó (mozi – július 6.)

Megvan a hónap legjobb vígjátéka, és bizony a legparásabb horrorfilmje is! Folytatódnak a Lambert-család megpróbáltatásai. Amikor Josh (Patrick Wilson) fia egyetemista korba lépett, azt hitték, fellélegezhetnek. De minden hiába, nem menekülhetnek a démonjaik elől. Végül úgy döntenek: ideje szembenézni a rémekkel, és megnyitják a vörös ajtót. Készen állsz velük együtt átélni a rájuk váró borzalmakat?

Oppenheimer (mozi – július 20.)

Ki gondolta volna, de: Christopher Nolannek sikerült felülmúlnia önmagát! A film J. Robert Oppenheimer (Cillian Murphy) fizikusról szól, aki kollégáival – mint amilyen a magyar származású Teller Ede és Szilárd Leó - megalkotta az első atombombát a Manhattan Terv vezetőjeként, és ez teljesen megváltoztatta az életét. Olyan nagyságok csatlakoztak a látványos, felkavaró filmhez, mint Emily Blunt, Kenneth Branagh, Matt Damon, Robert Downey Jr., és Florence Pugh.

Barbie (mozi – július 20.)

Már te is alig férsz a bőrödbe, annyira szeretnéd látni az év egyik legjobban várt filmjét? A kisasszonyok után Greta Gerwig rendező visszatért és megfilmesítette a világ leghíresebb babájának történetét. Keresve sem találhattak volna tökéletesebb Barbie-t Margot Robbie-nál, aki elmeséli száműzetésének történetét Barbielandből. A hab a tortán pedig nem más, mint a nagyon szőke, de atomszexi Ryan Gosling, aki Ken babát alakítja.

Mission: Impossible - Leszámolás - Első Rész (mozi – július 13.)

Ha van valaki, aki bírja még szusszal az akciózást, az nem más, mint Ethan Hunt (Tom Cruise)! Ezúttal az IMF csapatával az eddigi legveszélyesebb küldetésükbe ugranak fejest. Meg kell találniuk egy új fegyvert, ami az egész emberiséget fenyegeti, miközben Ethant kísérteni kezdi a múltja, és le akarja vadászni az ellensége. Megkezdődik a hajsza a világ megmentéséért, és Ethan életéért. Piszok látványos, lebilincselő akciófilmre számíthatunk.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves