Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Barbie

Sosem hallott titok derült ki a Barbie-filmről: eredetileg ő is szerepelt volna benne

2023. május 25.

1 perc olvasás

Kurucz Barbara

Gal Gadot barbie margot robbie Barbie-film
Sosem hallott titok derült ki a Barbie-filmről: eredetileg ő is szerepelt volna benne
© IMDb

Margot Robbie egy interjú során árulta el, hogy eredetileg egy másik világsztár is szerepelt volna a Barbie-filmben. 


Hamarosan a mozikba kerül a Barbie-film, amit a rajongók már nagyon várnak. Most, pár héttel a premier előtt Margot Robbie elárulta, hogy eredetileg kinek szánta a film egyik főszerepét. 

Ő lett volna a Barbie-film sztárja 

A Barbie-babáról szóló filmet már évek óta tervezik. Az első hírek szerint Amy Schumer alakította volna a játékbabát, végül ő kiszállt a produkcióból, ekkor kapta meg Margot Robbie a szerepet. Ám a híresség most elárulta, hogy amikor a projekt a produkciós cégéhez került, ő nem szerette volna eljátszani Barbie-t. 

Más tervei is voltak, azt akarta, hogy Gal Gadot formálja meg az egyik babát a vásznon, mivel szerinte megvan benne a Barbie energia. 

Gal Gadot annyira hihetetlenül gyönyörű, de nem utálod azért, mert ilyen gyönyörű, mert annyira őszinte, és annyira lelkesen kedves, hogy az már szinte dilis. 

Végül a DC-filmek sztárja nem kapott szerepet a filmben, de Margot ennek az okát nem árulta el. Nagy valószínűséggel nem tudta összeegyeztetni a többi forgatással. Természetesen ennek ellenére sztárparádé lesz a vásznon, hiszen Margot Robbie mellett feltűnik Ryan Gosling, America Ferrara, Will Ferrell, és Dua Lipa is. 

Margot Robbie egyébként elárulta, sosem tervezte Barbie-t eljátszani, ennek ellenére tudta, hogy a filmből nem szeretne kimaradni. Több Barbie-babával is találkozhatnak majd a nézők, összesen 11 szerepel a filmben, akik eltérő foglalkozással rendelkeznek. 


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves