Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

KÖNYVAJÁNLÓ

5 könyv, amit most akciósan rendelhetsz meg

2024. július 22.

4 perc olvasás

Kurucz Barbara

könyvek könyv könyvajánló romantikus könyv
5 könyv, amit most akciósan rendelhetsz meg
© Shutterstock

Ha szeretnéd kicsit bővíteni az otthonodban lévő könyveket, akkor most ajánlunk pár kötetet, amit akciósan szerezhetsz be! 


Itt a nyár, ami azt is jelenti, hogy végre elolvashatod azokat a könyveket, melyek eddig valamiért kimaradtak. A könyvkiadók, könyvesboltok nyári akciókkal készültek, így számos izgalmas regényt jóval olcsóbban szerezhetsz be. Mutatjuk a kedvenceinket! 

Emma Straub - Holnap ilyenkor 

Ha kedveled a Hirtelen 30 című filmet és a romantikus komédiákat, akkor ez a könyv is tetszeni fog! Alice születésnapja holnap lenne, akkor töltené be a 40-et, ám amikor reggel felébred újra 1996-ban találja magát, és ismét 16 éves. Teljesen másként tekint a múltjára, így, hogy ismeri a jövőt, ami annyira nem fényes. Nincs párkapcsolata, emellett az apja kórházba került. Nem tragikus a helyzete, de valami mégis hiányzik. Talán kirándulás, amit a múltba tesz, segít rádöbbenni, mi hiányzik az életéből. A könyv megnevetett, megríkat, igazi nyári olvasmány! 

akcios-konyvek-2024
21. Század Kiadó 2 990 Ft. 

R. F. Kuang - Sárga 

A tavalyi év egyik nagy kedvence volt a Sárga, ha eddig nem olvastad, most eljött az ideje. A könyv két írónő történetét meséli el: June Hayward és Athena Liu ugyanakkor jártak a Yale-re, és ugyanabban az évben jelent meg az első könyvük. Ám a sikertörténet itt megszakad, hiszen míg Athena karrierje egyre jobban szárnyal, addig June könyveire senki sem kíváncsi. Egyik nap June szemtanúja lesz Athena halálának, és úgy dönt, hogy ellopja a barátnője titkos kéziratát, átdolgozza, majd kiadja. June karrierje éles fordulatot vesz, a regény meg is jelenik az új álneve alatt. A siker persze nem marad el, de June egyre több problémával szembesül, később pedig az egész munkásságát megkérdőjelezi. 

akcios-konyvek-2024
Kossuth Kiadó 3 735 Ft. 

L.M. Chilton - Jobbra húzva

Gwen Turner szakított a barátjával, otthagyta az állását, hogy nyisson egy kávézót, ami csak a pénzét viszi. Ha ez még nem lenne elég, a legjobb barátnője éppen az esküvőjét szervezi, ő pedig azt gondolja, örökre szingli marad. Úgy érzi, hogy teljesen összeomlott az élete, és csak rossz döntést tud hozni. Az egyik este kipróbál egy randiapplikációt, de a városban nem sok a házasulandó férfi, így egyik pocsék randi jön a másik után. Ám a városban egyre több gyilkosság történik, Gwen pedig lassan rádöbben, az áldozatok mind a randipartnerei volt. A rendőrség szemében ő lesz a gyanúsított, így nem maradt más választása, minthogy leleplezze a gyilkost. 

akcios-konyvek-2024
Kossuth Kiadó 3 735 Ft. 

Harlan Coben - Nem versz át

Harlan Coben jelenleg az egyik legnépszerűbb krimiíró, akinek a könyvéből már sorozatot is készített a Netflix. A széria alapjául szolgáló regényt akkor is megéri elolvasni, ha láttad az epizódokat, mivel több dolgot is megváltoztattak. A történet szerint Maya Burkett férjét brutálisan meggyilkolják, ugyanazzal a fegyverrel, amivel néhány hónappal ezelőtt a nővérét is megölték. Maya, aki botrányos körülmények között távozott a hadseregtől, azonnal a gyanúsítottak között találja magát. Megpróbálja bizonyítani az ártatlanságát, miközben meg kell küzdenie elhunyt férje, Joe családjával, akik sötét titkokat rejtegetnek. Ha ez még nem lenne elég, akkor Joe-t megpillantja a bébimonitoron...

akcios-konyvek-2024
Libri 2 999 Ft

Margaret Atwood - Testamentumok

A Szolgálólány meséjének folytatásában az írónő válasz ad azokra a kérdésekre, amelyekre már régóta vártak az olvasók. Mivel a könyv története teljesen másként haladt, mint a népszerű sorozaté, azért Margaret Atwood kötetét mindenképpen érdemes elolvasni a folytatás előtt. A fülszöveg szerint Margaret Atwood regénye - három gileadi nő elbeszélésére alapozva - tizenöt évvel azután veszi fel a történet fonalát, hogy Fredé belépett az ismeretlenbe...

akcios-konyvek-2024
Líra 1 800 Ft. 
Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves