Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

KÖNYVAJÁNLÓ

5 romantikus könyv, ami tökéletes a nyaralásra

2024. június 26.

4 perc olvasás

Kurucz Barbara

könyvek könyv könyvajánló romantikus könyv
5 romantikus könyv, ami tökéletes a nyaralásra
© Shutterstock

Itt a nyár, ez pedig azt jelenti, hogy jöhet a parton olvasás és romantikus könyvek! 


Az utóbbi időben ellepték a könyvesboltokat a romantikus könyvek, így könnyű elveszni a kínálatban. A nyár azonban pont ideális arra, hogy párat kiolvass! Nincs is jobb, mint ejtőzni a kellemes nyári estéken, és belefeledkezni egy izgalmas szerelmi történetbe. Mutatjuk a kedvenceinket, melyekért már most sokan rajonganak! 

Emily Henry - Nyáron a párom 

Emily Henry legújabb, magyarul megjelent könyve, A boldogság otthona szerepelt már egy könyvajánlónkban, így az írónő neve ismerős lehet. A Nyáron a párom 2022-ben jelent meg magyarul, ha eddig nem olvastad, akkor pótold, mivel megéri! Alex és Poppy egymás ellentétei, mégis évek óta legjobb barátok, vagy legalábbis azok voltak. Mindkettőjük élete más mederben haladt, a barátságuk mégis összetartotta őket, egészen egy végzetes nyaralásig, amikor valami megváltozott. Mindketten élik az életüket, de Poppy érzi, hogy valami hiányzik. Ezért ráveszi Alexet, hogy utazzon el vele egy utolsó közös vakációra, hogy megbeszélhessék a dolgokat. A nőnek egy hete maradt, hogy rendezze a kapcsolatukat, és szembenézzen az igazsággal, ami végig a szeme előtt volt. 

romantikus-konyvek-2024

Taylor Jenkins Reid - Szikrázó Malibu 

1983 augusztusában az ünnepelt rocksztár, Mick Riva gyerekei hatalmas partit adnak Malibuban. Az est sztárja Nina Riva, aki népszerű modell, így mindenki a kegyeit keresi, de ott van Jay, aki szörfbajnok, Hud, aki ismert fotós, és persze Kit, a testvérek imádott kishúga. Mindenki élvezi a bulit, egyedül Nina nem tudja elengedni magát. Mindenkinek megvannak a titkai, és mindenki más miatt aggódik, idővel a buli teljesen kicsúszik a testvérek irányítása alól. A könyv egy felejthetetlen éjszaka történéseit dolgozza van, aminek a végén a testvéreknek el kell dönteniük, mit tartanak meg az örökségükből. 

romantikus-konyvek-2024

Elena Armas - Spanyol szerelmi átverés 

Catalina Martín évek óta szingli. Ezzel nem is lenne baja, de a nővére férjhez megy, az esküvőn pedig ott lesz a volt pasija. Ezért egy meggondolatlan pillanatban véletlenül azt mondja a családjának, hogy neki is van partnere, akivel nagyon szerelmesek egymásba. Mindössze 4 hete van, hogy találjon valakit, akit magával vihet Spanyolországba, és eljátssza, hogy fülig szerelmes Catalinába. Itt jön a képbe Aaron, Cataline kiállhatatlan munkatársa, aki önként jelentkezik a feladatra. Először nem akarja elfogadni az ajánlatot, hiszen ki nem állhatják egymást, de telnek a napok, így kénytelen Aaronnal Spanyolországba utazni. 

romantikus-konyvek-2024

Christina Lauren - Nem mézes hetek 

Olive Torres már megszokta, hogy ő az ikerpár peches tagja, mivel a testvérének, Aminek szinte minden sikerül. Az álomesküvője is szinte ingyen van a különféle kedvezményeknek köszönhetően. Olive örül is a boldogságának, csak egyetlen dolog zavarja, ez pedig nem más, mint a vőfély, Ethan Thomas jelenléte. Ki nem állhatja, de a testvére kedvéért összeszedi magát, és megfogadja, hogy egy napig elviseli. Arra azonban nem számít, hogy a násznép ételmérgezést kap, ezért Ethannek és neki kell elutaznia Hawaii-ra. Fegyverszünetet kötnek, Olive pedig eljátssza a boldog feleséget, de hamar rádöbben, hogy ez a helyzet nem is annyira borzasztó. 

romantikus-konyvek-2024

Carley Fortune - Várlak a tónál 

Az írónő korábbi könyve, a Minden elmúlt nyár nagy sikert aratott, az új regénye áprilisban jelent meg magyarul. Fern Brookbanks a húszas évei elején mindössze egyszer találkozott Will Baxterrel, és egy felejthetetlen napot töltöttek együtt. Rossz volt az időzítés, de a kémia határozottan működött, ezért megbeszélték, hogy egy év múlva találkoznak. Fern elment a találkozóra, Will azonban nem volt ott. Évek teltek el, Fern gondolataiban folyton szerepelt Will. A 32 éves nő sorsa azonban nem úgy alakult, ahogyan szerette volna, nem hódította meg a nagyvárost, helyette egy tóparti panziót vezet. Ám egy váratlan pillanatban, megjelenik Will, 9 évvel később az első találkozásuk után. Fern világa a feje tetejére áll, és fogalma sincs, vajon megbízhat-e a férfiban. 

romantikus-konyvek-2024
Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves