Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Sorozatajánló

3 sorozat, amit neked is meg kell nézned januárban a Netflixen

2024. január 04.

2 perc olvasás

ELLE

Netflix sorozat január
3 sorozat, amit neked is meg kell nézned januárban a Netflixen
© IMDB

Januárban is nagyon jó sorozatok kerülnek fel a Netflixre.


Új év, új sorozatok a Netflixen. Mutatjuk, hogy milyen választékkal állt elő a népszerű streaming-szolgáltató januárra. Az biztos, hogy nem fogunk hiányt szenvedni semmiben sem, ugyanis izgalmas műsorokat hoznak el 2024-ben is. Íme, a legjobbak.

Nem versz át (január 1.)

Jelenleg Magyarországon az első helyen áll a Nem versz át című sorozat. A történet szerint, amikor az exkatona Maya egy rejtett babafigyelő kamerán keresztül megpillanatja brutálisan meggyilkolt férjét, feltárul előtte egy mélyen a múltban gyökerező halálos összeesküvés. A főszerepben Michelle Keegan, Adeel Akhtar és Richard Armitage. Az előzetest itt tudod megtekinteni:

Griselda (január 25.)

Miután Griselda Blanco Medelliből Miamiba menekül három kisfiával és egy kiló kokainnal, ő lesz minden idők egyik legvirágzóbb drogbirodalmának rettegett vezetője. A premier január 25-én lesz a Netflixen. A legjobb hír pedig, hogy Sofía Vergara kapta a főszerepet, akit már sokan hiányoltak a képernyőről. A sorozatban Alberto Guerra és Christian Tappan is szerepet kaptak.

A Sun fivérek (január 4.)

A Sun fivérek is debütált a Netflixen. A történet szerint, amikor a családját célba veszi egy rejtélyes ellenség, egy tajpeji triádtag Los Angelesbe megy, hogy megvédje csökönyös anyját és mit sem sejtő öccsét. A főszerepben az Oscar-díjas Michelle Yeoh, Justin Chien és Sam Song Li. Az előzetes is elképesztőre sikerült, úgyhogy érdemes lecsekkolni:

Korábban megírtuk, hogy januárban az HBO Maxra is nagyon jó sorozatok érkeznek, amiket szintén érdemes lesz lecsekkolni. Jamie Dornan 2022-es az Átutazó című sorozata is felkerül a platformra, valamint A törvény nevében új évaddal érkezik. 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves