Négy újdonság a különleges ízek kedvelőinek
VOLCANIC VALLEY
Guatemala legfiatalabb kávétermelő régiója az Acatenango-völgy. A vulkáni-homokos talaj gazdag ásványi anyagokban. Az Óceán megvédi a területet a fagytól, és megfelelő páratartalmat biztosít. Az innen származó kávé stílusát elsősorban a markáns savak és a hosszú utóíz különbözteti meg a többi régióétól.
Illatában citrusos ízvilág köszön vissza, enyhe tejcsokoládés jelleggel, kellemes savassággal, tiszta utóízzel.
MONSOON MALABAR
India dél-nyugati, Malabar partvidékről származó - a szüret után a párás levegőn megduzzadt - kávészemeket a monszun széllel szárítják. A „monsooing" eljárás lényege - mely különleges fehéres színt ad a szemeknek az - hogy a kávébabokat szellős raktárakba helyezik, hogy a szél megfelelően érje azokat.
Ritka és egyedi, tartalmas kávé, melyben a fűszeres-fás íz kellemes savassággal párosul.
HUILA
Kolumbiai Huila régió családi gazdaságai az Andok hegységben, 1200-2000 méter magasságban terülnek el, ahol a mérsékelt éghajlat, a magas csapadékmennyiség ideális a kávészemeknek. A kávécseresznyét kézzel szüretelik a farmerek, gondosan ügyelve, hogy csak az érett gyümölcsöket szedjék le.
Gazdag illat és ízharmónia jellemzi, illatában friss, zöld jelleg, ízében kellemesen édeskés ízvilág fedezhető fel, enyhén dióba hajló utóízzel.
ESTATE
Ez a kávé egyetlen család Brazíliai birtokáról származik. Az átlag 1100 méter magasan fekvő termőterületen a kávészemeket későn szüretelik, amikor a kávécseresznyék sötétpiros színt érnek el és húsuk szinte mézédessé válik.
Könnyed, kellemesen savas kávé, friss gyümölcsösséggel, édesbe hajló befejezéssel.
Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!