Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Kikapcsolódás

3 program, amit nem érdemes kihagyni a hétvégén

2024. szeptember 06.

2 perc olvasás

ELLE

hétvége kikapcsolódás hétvégi programajánló
3 program, amit nem érdemes kihagyni a hétvégén
© Shutterstock

Olvasd el te is a hétvégi programajánlót! 


Nem tudod, mit csinálj a szabadidőben? Elhoztuk neked a hétvégi programajánlót, és bizony van bőven lehetőség szeptemberben is. Ha Budapest vagy a Balaton környékén laksz, esetleg utazni vágysz, akkor összeszedtük neked a legjobb dolgokat, amiket kár lenne kihagyni. 

Badacsonyi szüret

Badacsony hazánk legszebb gyöngyszeme. Idén is megrendezik 2024. szeptember 6. és 8. között a Badacsonyi Szüretet. Szombat este Deák Bill Gyula ad koncertet, és egyértelműen ez az ősz leglátványosabb eseménye. A borkedvelők pedig a legfinomabb borokat kóstolhatják itt meg, és mindegyikben van valami különleges. A felvonulás vasárnap indul 10 órakor Badacsonytomajról. Érdemes ellátogatni! 

Balaton Wine&Gourmet gasztrofesztivál

Egy másik balatoni programra is érdemes elnézni, amit Veszprémben tartanak meg, Veszprémvölgy festői környezetében. A balatoni régió kiváló éttermei és borászatai mellett a szervezők Olaszországba is elkalauzolnak minket, és kiemelkedő események közé tartozik még három élményvacsora is, amelyeket két olasz Michelin-csillagos séf vezet. Zenéből pedig szintén nem lehet hiányt szenvedni a programon.

8. Belvárosi Sörfesztivál

A budapesti Szabadság téren szeptember 3. és 8. között rendezik meg a 8. Belvárosi Sörfesztivált. Idén is több, mint 250 féle sörrel és  a legkirályabb hazai főzdék kézműves különlegességeivel készültek a szervezők. A streed food és az egyéb kísérő programok még színesebbé teszik a főváros egyik legjobb eseményét. A legjobb, ha gyalog vagy biciklivel közelíted meg a helyszínt, de van a közelben parkolási lehetőség is.


Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves