Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

KÖNYVAJÁNLÓ

5 könnyed könyv, ami tökéletes a strandra

2024. augusztus 13.

4 perc olvasás

Kurucz Barbara

könyv romantikus könyvajánló regény romantikus könyv
5 könnyed könyv, ami tökéletes a strandra
© Shutterstock

Ha a nyár utolsó heteit a strandon töltöd és szívesen olvasnál valamit, mutatunk pár könyvet! 


A strandolás egyik elengedhetetlen kelléke egy fordulatos könyv, ami kellően kikapcsol és szórakoztat. A vízparton a legtöbben könnyed olvasmányra vágynak, így most hoztunk pár regényt, ami garantáltan tetszeni fog! 

Emily Henry - Strandkönyv 

January reménytelenül romantikus, aki úgy éli az életét, mintha egy romantikus film főhősnője lenne. Gus ezzel szemben egy komoly író, aki szerint a szerelem csak egy mese. January történeteiben mindenki boldogan él, míg Gus mindig megöli a szereplőket. Egyszóval egymás szöges ellentétei, mégis több közös vonás van bennük, mint elsőre gondolnák. A sors úgy hozza, hogy mindketten a vízparton töltik a nyarat két szomszédos házban, le vannak égve és alkotói válságban szenvednek. Három hónap alatt kell megírniuk egy-egy bestsellert, ezért fogadást kötnek, műfajt cserélnek, és az nyer, akinek a könyvét előbb adják ki. Emily Henry sikerkönyve romantikus és egyben szórakoztató, nem véletlen, hogy régóta uralja már a sikerlistákat. 

konnyed-konyv-2024

Abby Jimenez - Átkozottul szeretlek 

Justint átok sújtja, mivel minden nő, akivel randizik azonnal megtalálja az élete párját, ha szakít vele. A kellemetlen helyzetről egy Reddit-poszt miatt sokan tudomást szereznek, többek között Emma is. A nő felveszi Justinnal a kapcsolatot, és elárulja, vele ugyanez történik. Alkut kötnek, egymással randiznak egy ideig, aztán szakítanak. Így megszabadulnak az átoktól, és még a szerelmet is megtalálják. Furcsa ötlet, de úgy érzik, ez az utolsó esélyük. A kapcsolat egy könnyű nyári románcnak indul, de hirtelen felbukkant Emma toxikus anyja, Justinnak pedig gyámságot kell vállalnia három fiatalabb testvére fölött, így egyre komolyabbra kezdenek fordulni a dolgok. Ha ez még nem lenne elég, akkor valódi érzelmeket kezdenek el táplálni egymás iránt.

konnyed-konyv-2024

Dolly Alderton - Jó alapanyag

Dolly Alderton könyve a vélemények alapján legalább annyira intenzív és elgondolkodtató, mint az írónő korábbi művei. A kapcsolatok mindig elkezdődnek valahogy, és előfordul, hogy véget is érnek. Andy kapcsolata véget ért Jennel, és még mindig nem érti hogyan. Teljes zűrzavar van az életében, mivel nincs hol laknia, nem halad a karrierje, és nem érti, miért nőtt fel hirtelen mindenki körülötte. Miközben ezekre a kérdésekre keresi a választ, próbálja megfejteni az elromlott kapcsolata rejtélyét, és azon ügyködik, hogyan tudná visszaszerezni Jent.

konnyed-konyv-2024

Carley Fortune - Minden elmúlt nyár 

Percy tiniként minden nyarat a szülei vízparti házában töltött. Itt ismerte meg Samet, akivel hamar szoros barátság alakult ki közöttük. Hat éven keresztül minden nyáron együtt voltak, majd lassan a kapcsolatuk szerelemmé változott. Minden remekül ment egy végzetes pillanatig, amikor Percy elkövette élete hibáját, és az egész kapcsolatuk darabjaira hullott. Tíz év telt el az eset óta, Percy a napfényes tóparti nyarakat egy nagyvárosi lakásra cserélte, és mindent megtesz, hogy összeszedje magát, és elfeledje a múltbéli hibáját. Egészen jól halad, amíg egy telefonhívás vissza nem repíti a tóparti házhoz és Samhez, aki iránt még mindig vannak érzelmei. Mikor visszatér Sam anyjának a temetésére Percy kénytelen szembenézni a hibájával és döntéseivel, amelyekért még mindig bünteti magát. 

konnyed-konyv-2024

Lynn Painter - Véletlenül Amy 

Isabella Shay egy nagyon őszinte ember, de amikor éppen késésben az első munkanapján álmai munkahelyéről, olyat tesz, ami korábban sosem jutott eszébe. A kávézóban a barista elkiálltja magát, hogy „Amy”, Izzy pedig elveszi a Pumpkin Spice Lattét, és azt mondja, ő Amy. Pontosan ezt rendelte, ki is fizette, csak később került volna sorra, amit nem engedhet meg magának. Amikor elveszi a kávét, véletlenül beleütközik egy jóképű férfibe, aki úgy köszön el tőle: „Holnap találkozunk, Amy.” Izzy hirtelen arra gondol, majd másnap közli a férfivel az igazi nevét, arra azonban nem számít, hogy az új munkahelyén a főnöke nem más, mint a jóképű férfi a kávézóból, aki azt hiszi, hogy a neve Amy. 

konnyed-konyv-2024
Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves