Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Jobbcsi

Mennyit tudsz a Balatonról? Kvíz!

2023. július 11.

1 perc olvasás

Gyulai Bence

balaton Magyarország kvíz
Mennyit tudsz a Balatonról? Kvíz!
© Fotó: Shutterstock/Noemi D

Ha voltál már idén, ha még csak leszel, ha idén kihagyod – a Balatonról szóló kvízünket mindenképpen ajánljuk neked! Hány kérdésre találod el a választ?


A kvíztémák sorát egy olyannal folytatjuk, ami remélhetőleg mostanában nagyon is érint téged: a mai játékban a Balaton van a középpontban!

Balaton + szavazás + kvíz

Kombináljuk a kvízt egy szavazással? Miért ne?! Szavazzuk meg még egyszer Az Örök Nagy Kérdést a magyar tengerrel kapcsolatban! Kattints!

Szavazás

Alább pedig a játékot találhatod, amiben 10 változatos, érdekes és remélhetőleg szórakoztató kérdésre tippelhetsz, mindegyik a Balatonnal kapcsolatos, de mindegyik egy kicsit máshogy kapcsolatos a Balatonnal.

A szokásos kvízformátumon nem babráltunk, továbbra is 4 válaszlehetőség lesz valamennyi kérdésnél, próbáld meg megtippelni, hogy ezek közül melyik az egyetlen helyes!

Induljon a játék!


Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves