Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

NETFLIX REGÉNYEK

3 Netflix-sorozat, amiből a könyv sokkal jobb

2024. augusztus 26.

1 perc olvasás

ELLE

könyv bridgerton Netflix orange is the new black stranger things streaming
3 Netflix-sorozat, amiből a könyv sokkal jobb
© Shutterstock

Az It Ends With Us felhívta a figyelmét az embereknek arra, hogy rengeteg Netflix sikerfilm, vagy sikersorozat  forgatókönyve könyven alapul.


Ha szeretnéd, hogy a legsikeresebb Netflix kalandok bővített, részletesebb változatát is megismerhesd, akkor mindenképpen olvasd el ezeket a könyveket! Lássuk, melyik sorozatok készültek könyv alapján.

Orange Is The New Black

Az Orange Is The New Black 2013-ban debütált a Netflixen, azóta pedig a streaming szolgáltató egyik legsikeresebb sorozata. A főszereplő rájön, hogy leszbikus, méghozzá amíg börtönbe kerül, és az egyik társához vonzódni kezd. Itt végre felemelheti a hangját a kisebbségért. Kihagyhatatlan sorozat, amelyről kiderült, hogy Piper Kerman a sorozat előtt három évvel korábban megjelent memoárjának adaptációja igazából. A szerző a Danbury szövetségi büntetés-végrehajtási intézetben szerzett tapasztalatairól mesélt.

Jalia Quinn Bridgerton krónikái

Romantikus intrikákban, és izgalmas pletykákban épp oly gazdag irodalmi saga, ahol kicsit részletesebben fedezhetjük fel a Bridgerton-családot. A könyv tökéletes alternatívának bizonyulhat, amíg a következő évad megjelenését várjuk.

Stranger Things

A Stranger Things könyv elkalauzol bennünket abba a fantasztikus, lenyűgöző univerzumba, amelyet már jól ismerünk a képernyőkről. Will Byers kalandjait követhetjük nyomon, aki egy párhuzamos valóságban találja magát a családja és a barátai nélkül. Félelmes utazás veszi kezdetét a sötétbe, hidd el, ez a könyv kellemes elfoglaltság, amíg az ötödik évadra vársz.

via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves