Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

KÖNYVAJÁNLÓ

5 könyv, amit olvass el szeptemberben

2024. szeptember 05.

4 perc olvasás

Kurucz Barbara

könyv ajánló könyvajánló regény romantikus könyv
5 könyv, amit olvass el szeptemberben
© Shutterstock

Szeptemberben nagyon sok újdonsággal találkozhatsz a könyvesboltokban és a webshopokban. Ha nem tudod, milyen könyvet olvass, mutatjuk a szeptemberi könyvajánlót! 


Izgalmas hónap a szeptember az olvasás szerelmeseinek, hiszen idén is lesz Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál. Éppen ezért ebben a hónapban sok újdonsággal készülnek a kiadók. Kiválogattuk a kedvenceinket, ezeket a könyveket megéri elolvasni szeptemberben! 

Kirstin Chen – Hamistáskások

Ava Wong biztonsági játékos. ügyvéd, sikeres sebész a férje és van egy kisfia. Ez eddig jól is hangzik, ám a felszín alatt széthullóban van az élete. Ekkor jelenik meg Winnie Fang, Ava egykori szobatársa, aki szeretné felvenni a kapcsolatot a régi barátnőjével. Ám Winnie alaposan megváltozott, az egykori félénk lány eltűnt, és egy nagyvilági nő lett belőle, aki úszkál a luxuscikkekben. Azonban Winnie életében sem minden arany, ami fénylik. Kidolgozott egy hamisítási tervet, mivel hamis luxustáskákat importál, és szüksége van egy társa, akire sosem gyanakodna senki. Ez lenne Ava. Bele is vágnak a közös üzletbe, de az első rázósabb helyzetben eltűnik Winnie, így Ava kénytelen egyedül megoldani a problémákat... 

szeptemberi-konyvek-2024

Elena Ferrante - Az elvesztett gyerek története

Az sorozat első regénye, a Briliáns barátnőm hatalmas sikert ért el, most itt a folytatás. Az Aki megszökik és aki marad azzal ért véget, hogy Lila számítástechnikai céget hozott létre Enzóval, Elena pedig elhagyta férjét régi szerelme, Nino miatt. Ezzel veszélybe sodorta a karrierjét és a gyermekei jövőjét. Elena és Nino története szenvedélyesen folytatódik, a nő pedig egyre többször dönt aszerint, hogy hol lehet együtt a férfival. Az egyik nápolyi útja során megtudja, Lila mindenképp találkozni akar vele. 

szeptemberi-konyvek-2024

Rosie Andrews – Az erdő

Catherine látszólag azért érkezik egy eldugott birtokra, hogy betöltse a nevelői állást, ám a színfalak mögött az előző nevelőnő eltűnése miatt nyomoz. A világ végén lévő birtokon furcsa dolgok történnek és áldatlan állapotok uralkodnak. A nyomok pedig a kúriát körülvevő erdőbe vezetnek. Itt keveredik a gyilkosság a mítosszal, és egyre bonyolultabb a történet. A kérdés már csak az, vajon Catherine ki tudja deríteni, mi történt az előző nevelőnővel? 

szeptemberi-konyvek-2024

Elena Armas – A vőlegénydilemma

A Spanyol szerelmi átverés szerzőjének új könyve legalább annyira szórakoztató, mint a korábbi bestseller! Josie egy észak-karolinai kisvárosban él, és tekintettel van a családjára. Négy meghiúsult jegyesség után bevállal egy ötödiket, de csak azért, hogy rendezett benyomást keltsen. A kiszemelt álvőlegénnyel azonban van egy kis probléma, Matthew Josie bátyjának legjobb barátja. Matthew-nak megvannak a maga problémái, és ha ez még nem lenne elég, minden kezd összekuszálódni. Bár világosan lefektették a szabályokat, a határok kezdenek elmosódni, és a kisvárosban egyre többen hiszik, hogy ebből az eljegyzésből tényleg házasság lesz. 

szeptemberi-konyvek-2024

Sarah Pearse - Vad vidék

Kier Templernek nem volt könnyű gyerekkora, mivel nagyon sok sötét dolog árnyékolta be az életét. Végül le is lépett otthonról, de az ikertestvérével azóta is folyamatosan tartotta a kapcsolatot. Egészen addig, amíg egy portugál nemzeti partban eltűnik. Elin Warner detektív pihenni érkezett a parkba, és a helyszínen szerez tudomás Kier eltűnésről. Megtalálja a nő által hátrahagyott térképet és nyomozni kezd. Ki szeretné deríteni, hogy mi történt, de nem mindenki akar válaszolni a kérdéseire, és egyre többször szembesül azzal, hogy nem árt néha a háté mögé és tekinteni...

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves