Quantcast
Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Vörös szőnyeg

Kim Cattrall teljesen úgy néz ki, mint Samatha Jones a legújabb fotóján

2022. november 09.

1 perc olvasás

Kurucz Barbara
Szex és New York színésznő vörös szőnyeg Kim Cattrall
Kim Cattrall teljesen úgy néz ki, mint Samatha Jones a legújabb fotóján
© Fotó: Lia Toby / Getty Images

Bár Kim Cattrall szinte biztos, hogy nem fog szerepelni az És egyszer csak... című sorozatban, a vörös szőnyegen most megmutatta, hogy Samatha stílusa milyen nagy hatást gyakorolt rá. 


A 66 éves színésznő az elmúlt években több szerepben is feltűnt, ám a legtöbben még mindig Samatha Jones karakterével azonosítják. Úgy tűnik Kim Cattrall ezt annyira nem bánja, legújabb fotójával pedig rá is erősít erre. 

Kim Catrall miniruhába ragyogott a vörös szőnyegen

Kétségtelen, hogy Samantha a Szex és New York egyik legizgalmasabb szereplője, sokak szerint ő volt a széria valódi sztárja. Éppen ezért sokan felháborodtak, amikor kiderült, hogy a színésznő már nem szeretne visszatérni a folytatásra. 

Ennek ellenére úgy tűnik Kim Cattrall nem engedte el teljesen a népszerű karaktert, hiszen a megjelenésében még gyakran visszaköszönnek Samantha jól ismert stílusjegyei. Legújabb fotóján pedig teljesen úgy néz ki, mintha a Szex és New York egyik jelenetéből lépett volna ki. 

kimcattrall-2022
Fotó: Lia Toby / Getty Images

Kim egy fekete miniruhában érkezett az eseményre, ami felül csillogott. A kreációban megvillantotta a lábait. Csillogó cipővel és pár mutatós ékszerrel egészítette ki a szettet. 

A színésznő remekül festett, és kivétel nélkül mindenkit elkápráztatott. Az eseményre Russel Thomas kísérte el, ő és Kim hat éve alkotnak egy párt. 

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves