Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

VISSZATÉRÉS

Hivatalos: különleges mellékszereplő tér vissza az And Just Like That... folytatásában

2023. május 11.

2 perc olvasás

Kurucz Barbara

carrie bradshaw sorozat hbo And Just Like That
Hivatalos: különleges mellékszereplő tér vissza az And Just Like That... folytatásában
© Instagram/@justlikethatmax

Újabb népszerű szereplő tér vissza az And Just Like That... 2. évadában! 


Már nem kell sokat várni, és hamarosan érkezik az And Just Like That... folytatása. Az előzetes alapján igazán vicces, szórakoztató és nem utolsó sorban romantikus évad vár a rajongókra, és több kedvenc szereplő is visszatér. 

Carrie barátnője az And Just Like That... folytatásában is feltűnik 

Az eredeti szereplők közül sokan visszatértek a folytatásra, kivéve Kim Cattrall, akit azóta is hiányolnak a rajongók. A karakterek egy részének lezárták a történetét, de vannak olyan népszerű mellékszereplők, akik előtt nyitva áll az ajtó, és visszatérhetnek. Ilyen Enid Frick, aki korábban Carrie főnökét játszotta. Először a negyedik évadban bukkant fel, majd a két nő között apránként barátság szövődött. 

Candice Bergen visszatért Enidként, amitől nagyon izgatott vagyok, mert mindig is szerettem Enidet

– mondta Michael Patrick King, a sorozat alkotója. Azt is hozzátette, hogy a casting tartogat még pár meglepetést, amit nem szeretne elárulni. Így könnyedén előfordulhat, hogy még több mellékszereplő tér vissza a szériában. 

Ám azt megerősítette, hogy Sam Smith valóban szerepel a folytatásban, az énekes önmagát fogja alakítani. De elmondta, több híresség is kapott kisebb vagy nagyobb szerepet. Enid nem az egyetlen, aki ismét képernyőre kerül az eredeti szériából, hiszen a sorozat egyik nagy meglepetése, hogy Aiden, Carrie korábbi szerelme visszatér. A történetről nem árultak el sok információt az alkotók, az biztos, fordulatos lesz. 


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves