Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

SEASON 2

Megérkezett az And Just Like That... 2. évadának az előzetese

2023. április 27.

2 perc olvasás

Kurucz Barbara

carrie bradshaw sorozat előzetes hbo Szex és New York And Just Like That
Megérkezett az And Just Like That... 2. évadának az előzetese
© Instagram/@justlikethatmax

Már nem kell sokat várni az And Just Like That... folytatására, júniusban érkezik a 2. évad, és az első előzetest is bemutatták. 


A rajongók már várták már, hogy mikor tér vissza az And Just Like That... Az első szezont sokan kritizálták, a cselekményszálakat túlságosan sötétnek találták. Ám aggodalomra semmi ok, a második szezon sokkal vidámabb lesz, legalábbis az előzetes szerint. 

Itt az And Just Like That... előzetese 

A sorozatot még hónapokkal ezelőtt kezdték el forgatni New Yorkban. Mivel a jelenetek egy részét az utcán rögzítették, így elég sok információ kiszivárgott. Azt például már régóta tudni, hogy Aiden karaktere visszatér, a lesifotók alapján még egy csók is elcsattan közte és Carrie között. Persze az is előfordulhat, hogy ez az egész csak félrevezetés, de az előzetes alapján erre kevés az esély. 

Az már biztos, hogy Aiden fontos szereplője lesz a második évadnak, és láthatjuk Carrie főnőkét is, akivel az utolsó epizódban került közelebbi viszonyba. Miranda és Che kapcsolata újabb szintre lép, miközben Charlotte próbál megbirkózni a tinédzser lánya problémáival. 

A divatrajongók nem fognak csalódni, pár másodpercig megpillanthatjuk, ahogyan Carrie a cipői között válogat. Nevetésből és vicces pillanatokból sem lesz hiány, erről korábban Sarita Choudhury mesélt

Nagyon különbözik az első évadtól. Viccesebb, mint az első. 

Így azok sem fognak csalódni, akik hiányolták a nevetést és a komikus szituációkat az előző évadból. A visszatérés kifejezetten keserédes lett, hiszen rögtön az első epizódban meghalt Mr. Big, ami rányomta a bélyegét az egész történetre. 

Bár konkrét információkat nem árultak el a történetről, a premier dátumát már bejelentette az HBO. A széria legelső epizódja júniusban lesz elérhető, így már nem kell sokat várni. 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves