Facsarj és turmixolj magadnak!
Gyömbéres-grapefruitos répalé
Hozzávalók
2 grapefruit szeletelve
5 sárgarépa szeletelve
1 cm friss gyömbér
Elkészítés
A hozzávalókból gyümölcsprés segítségével készítsük el a frissítőt.
Spenótos dzsúsz uborkával és zellerrel
Hozzávalók
120 g bébispenót
1 uborka
1 zellerszár
Elkészítés
Vágjuk nagyobb darabokra a zöldségeket, majd tegyük a gyümölcsprésbe.
Céklás almadzsúsz mentával
Hozzávalók
1 kisebb cékla szeletelve
5 sárgarépa szeletelve
1 alma kimagozva, szeletelve
50 g mentaágacska
Elkészítés
Tegyük a hozzávalókat a gyümölcsprésbe, majd fogyasszuk azonnal.
Kiwis-uborkás dzsúsz
Hozzávalók
8 kiwi
3 zöldalma
1 kígyóuborka harmada
1 cm friss gyömbér
friss mentalevél
Elkészítés
A gyümölcsöket és a zöldségeket vágjuk kisebb szeletekre, tegyük gyümölcsprésbe és jégkockával tálaljuk.
Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!