A jóllét egyik fontos alappillére a tudatos, minőségi étkezés. Jót enni – jól lenni: tartja a mondás, erről pedig nem szabad megfeledkeznünk a téli hónapokban sem.
A tápanyagigényünk kielégítésének egyik legfontosabb pillére a megfelelő fehérjebevitel. A húsok és húskészítmények egyik legfontosabb tulajdonsága a táplálkozás szempontjából jelentős és teljesértékű fehérjetartalom – általában a húsok tömegének közel egyötöde ugyanis fehérje.
A jó étel feltétele a minőségi alapanyag is, legyen szó feldolgozott húskészítményekről vagy éppen friss húsokról. Érdemes ilyen szemmel szétnézni a hazai hústermékek piacán, hiszen számos, hazai alapanyagból készülő minőségi hozzávalót tudunk beszerezni az asztalunkra.
Ilyen például a bükkfán füstölt PICK Bükkerdei sonka is, amely megfelel a magas hús- és fehérjetartalom igényének, válogatott alapanyagból készített, csontnélküli sertés combhúsból készül, amit legalább 63 napig érlelnek. És persze ilyen az ikonikus hungarikum, a PICK Téliszalámi is, amelynek több mint 150 éve változatlan a minősége, ízvilága pedig utánozhatatlan. Titka a féltve őrzött recept mellett a hagyományos eljárás, amit ma már a modern technikával ötvözve alkalmaznak.
Amennyiben sült vagy főtt étel kerül az asztalra, a friss hús alapanyag tudatos kiválasztása kiemelten fontos. Fontos értenünk és ismernünk a hús minőségét befolyásoló termékjellemzőket, hiszen hús és hús között is van különbség. A magas hozzáadott értékkel rendelkező PICK friss húsok származása szerencsére nyomon követhető, 100%-ban megbízható, magyar gazdaságból származnak, a farmtól az asztalig, a teljes folyamatot átlátja és felel érte a gyártó. Fogyasztóként így biztosak lehetünk a minőségi garanciában.
Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!