Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

TELIHOLD

3 csillagjegy, akinek megváltoztatja a szerelmi életét a Rák telihold

2023. december 24.

2 perc olvasás

ELLE

asztrológia horoszkóp zodiákus ezotéria 3 csillagjegy
3 csillagjegy, akinek megváltoztatja a szerelmi életét a Rák telihold
© Shutterstock

Hatalmas meglepetésre, illetve nem várt fordulatokra számíthat ez a 3 csillagjegy.


December 27-én, a Rák telihold idején minden a romantikázásról, a lelkizésről szól. A horoszkóp szerint ideje lelkizni, átbeszélni a párkapcsolat alapjait, a vágyakat, illetve érdemes felvállalni az érzéseidet a kiszemelted előtt. Ennek fényében a gyökerestül megváltozhat a szerelmi élete a következő 3 csillagjegynek:

Rák

A következő napokban derül ki számodra egyértelműen az, mennyire szeret, tisztel és becsül a partnered, és mire számíthatsz a jövőben. Ezek alapján fogod eldönteni azt, hogy együtt maradtok vagy külön utakon folytatjátok tovább. Te pedig közben megállíthatatlanul haladsz az önmegvalósítás felé vezető út, miközben identitásod és függetlenséged új formát ölt ebben a teliholdban, és nem fér bele egy olyan kapcsolat, ami nem azt adja, amire vágysz.

Nyilas

Ebben az időszakban a párkapcsolatod lesz a legfontosabb, Nyilas. Végre még közelebb kerülhetsz a kedvesedhez. Sőt, úgy dönthettek, ideje megvalósítani a hosszabb távú terveket, és összeköltözni, összeházasodni vagy akár családot alapítani. Ha pedig egyedülálló vagy, óriási szerencséd lehet, mert rátalálhatsz a tökéletes partnerre. A siker érdekében neked is erőfeszítést kell majd tenned.

Vízöntő

Szerelem van a levegőben, Vízöntő! Ez most egy rendkívül romantikus időszak számodra. Megéri nyitottnak lenned, és randiznod, mert végre rátalálhatsz a lelki társadra, aki kapásból lángra lobbantja a szívedet. A párban élők életében pedig felmerül a házasság kérdése, vagy az derülhet ki, hogy hamarosan bővülni fog a család.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves