Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Szerencsés bolygóállás

3 csillagjegy, akinek a Neptunusz segít legyőzni minden akadályt

2023. december 18.

1 perc olvasás

ELLE

horoszkóp szerencse 3 csillagjegy neptunusz
3 csillagjegy, akinek a Neptunusz segít legyőzni minden akadályt
© Shutterstock

Egy-egy csillagjegy számára nem létezik lehetetlen a következő napokban.


Az év utolsó hetei mindig nagyon gyorsan eltelnek, és sok csillagjegy számára az ünnepi készülődés közben szinte fel sem tűnik az idő múlása.

Sok a teendő, néha talán már túl sok is, egyes szerencséseknek azonban a bolygóállás is a segítségére lehet abban, hogy sikeresen elérjék a céljaikat.

Nézd meg, hogy te is köztük vagy-e!

3 csillagjegy, akinek a Neptunusz nyújt segítséget

Kos

Előfordulhat, hogy már nagyon türelmetlennek érzed magad, mégis ki kell tartanod, mert a környezeted számára te vagy a bástya. Amikor nem érsz oda időben egy ajándékért vagy odaég a karácsonyi sütemény, gondolj arra, hogy az ünnep hangulatát nem ez fogja meghatározni. A legnagyobb kincs az együtt töltött idő lesz, ezt ne felejtsd el!

Ikrek

A technikai eszközök összeesküdtek ellened, de a Neptunusz energiái felvérteznek az idegesség ellen, és könnyedén megoldod majd a leglehetetlenebb helyzeteket is. Bár év vége van, a vidámságod mostanáig kitartott, ezt pedig sokan irigylik tőled – te viszont bosszú helyett oszd meg velük a gondtalanságod titkát!

horoszkop-elle.hu
Forrás: Shutterstock

Oroszlán

Számodra igazán ideális időszak következik, mert bármibe is fogsz, szerencse koronázza a tevékenységedet. A Neptunusz jótékony hatása az életed minden területén érződik, így nem kell számítanod sem anyagi, sem munkahelyi, sem magánéleti problémákra. Itt az idő, hogy végre megnyugodj, és teljesen kipihend magad!

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves