Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

PÉNZHOROSZKÓP

Pénzhoroszkóp: ez vár rád júniusban a csillagjegyed szerint

2024. június 04.

4 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek zodiákus ezotéria júniusi pénzhoroszkóp
Pénzhoroszkóp: ez vár rád júniusban a csillagjegyed szerint
© Shutterstock

Néhány csillagjegy gond nélkül szórhatja a pénzt a hónapban, míg másoknak kétszer is meg kell gondolniuk, mire költenek. A júniusi pénzhoroszkópból kiderül, hogy te melyik táborba tartozol!


A hónap lehetőséget kínál arra a zodiákus tagjainak, hogy megszilárdítsák az anyagi helyzetüket, ám ez áldozatokkal is járhat. Görgess a csillagjegyedhez, és tudd meg, mire számíthatsz a júniusi pénzhoroszkóp szerint!

Kos

A költségvetés megtervezése bonyolult ebben a hónapban. Amikor az uralkodó bolygód a Mars a Bikába költözik, kedved támad a vásárolgatáshoz, bármennyire is próbálsz neki ellenállni. Sokat segíthetne az, ha előbb megszabadulnál attól, amire nincs szükséged, és a befolyt összegből vennéd meg, amire vágysz. 

Bika

A 6-ai Ikrek újholdja erőteljes új kezdetet hoz a pénzügyeidben. Az elmúlt néhány év instabilitása nehéz volt annak, aki szeret ragaszkodni a tervhez, mint te. Közben rengeteg új lehetőséget és módot teremtettél a sikerhez, az anyagi biztonság megalapozásához, és most elkezdheted megvalósítani őket.  

Ikrek

Mostanában több pénzt költhetsz az egészségedre, és a külsődre, Ikrek. Ugyanakkor a Bak telihold idején, 21-én pénzügyi nehézségek merülhetnek fel, amik miatt megcsappanhat a családi kassza. Egy januárban kötött üzletről vagy befektetésről is kiderülhet a hónapban, hogy megérte-e vagy sem. 

Rák

Az Ikrek szezonja az év legnagyobb kihívást jelentő időszakát hozza a pénzügyekben. Nem arról van szó, hogy kevesebbet keresel, hanem többet költesz, és egyre nehezebben követed, hogy mire. Vigyázz, nehogy túlzásokba ess, és ellenőrizd a költségvetésedet! Amint a Rák szezon 20-án elkezdődik, újra a kezedben lesz az irányítás. 

Oroszlán

Hatalmas növekedés érhető el ebben a hónapban egy befektetéseknek, vállalkozásnak vagy üzletkötésnek köszönhetően. Június eleje kiváló alkalom arra is, hogy fizetésemelést kérj vagy új ügyfeleket vonzz be a vállalkozásodhoz. A következő hetekben könnyedén megvalósíthatod a pénzzel kapcsolatos terveidet. 

Szűz

Ez a hónap a szolgáltatások bemutatására, állásinterjúkra vagy egy új területre való betörés első lépéseinek megtételére szolgál. Ugyanakkor júniusban áldozatokat is kell hoznod, akár kemény munkával, idővel vagy pénzzel fizetsz, ezért jól gondold át, hogy mi éri meg neked. 

Mérleg

Azzal kezded a hónapot, hogy lemondasz a szükségtelen kiadásokról, és ezzel már rengeteget fogsz spórolni. Ha pedig valaki tartozik neked vagy esedékes lenne a fizetésemelés, menj nyugodtan utána. Légy udvarias Mérleg, ahogy mindig, de határozottan éreztesd másokkal a szándékaidat.

Skorpió

A 6-ai Ikrek újholdja tökéletes alkalom arra, hogy megbeszéld az első találkozást egy pénzügyi tanácsadóval. Bármibe is készülsz most belevágni, legyen az befektetés vagy vállalkozás, nem árt a gondos odafigyelés. Az is előfordulhat, hogy némelyik terved megvalósításához nincs elég pénzed, ebben az esetben érdemes kicsit várni, semmint kölcsönért folyamodni.

Nyilas

A családod mostanában halmozhatja a kiadásokat: esküvő, születésnapi parti vagy más egyéb hirtelen felmerülő kiadások. Te viszont épp egy lakásra gyűjtesz vagy a vállalkozásod beindítására. Ideje lenne a saját igényeidet tartani szem előtt, különben sosem jutsz egyről a kettőre, kedves Nyilas.

Bak

A célod, hogy kevesebbet dolgozz és több pénzt keress. A hónapban a Jupiter és a Plútó találkozásának köszönhetően lehetőséged nyílik arra, hogy megvalósítsd a legmerészebb álmaidat a pénzügyekkel kapcsolatban, és végre beköszönthet életedbe a jólét és a pénzügyi stabilitás.

Vízöntő

Úgy érzed, nincs elég pénzed ahhoz, hogy megvalósítsd az álmodat. De szomorkodás helyett inkább légy kreatív! Megvan a lehetőséged ahhoz, hogy a tehetségedet kihasználva rövid időn belül pénzhez juss. Csak egy valamire ügyelj: ne költsd el rögtön a megszerzett pénzt, hanem tedd félre!

Halak

Mostanában többet költhetsz arra, hogy jól érezd magad. Megengedsz magadnak olyan dolgokat, amiket máskor nem, esetleg többet szórakozol a barátaiddal, többször mentek étterembe a pároddal. Nincs ezzel semmi baj, hiszen néha élvezni is kell az életet! Rengeteg lehetőséged lesz még spórolni.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves