Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

VÁLTOZÁS

3 növény, ami a Feng Shui szerint pozitív dolgokat hoz az életedbe

2024. május 01.

1 perc olvasás

ELLE

növény pénz szerencse Feng Shui pozitív energia bőség
3 növény, ami a Feng Shui szerint pozitív dolgokat hoz az életedbe
© Shutterstock

Gondoltad volna, hogy az otthonodban lévő növények is befolyásolhatják a sikeredet? 


Itt az ideje, hogy újratervezd az otthonod, és olyan növényekkel rendezd be, amelyek a Feng Shui szerint pozitív energiákat hoznak az életedbe. 

Milyen növények hoznak bőséget a Feng Shui szerint? 

Tudatosan játszhatsz a mindennapjaiddal, ha a Feng Shui tippjeit hívod segítségül. Gondoltad volna, hogy egyes növények kifejezetten segítenek abban, hogy az életed bőséggel és pozitív energiával legyen tele? Pedig így van, mutatjuk melyik hármat kell beszerezned ahhoz, hogy a mindennapjaid felfelé íveljenek!

Aranyos futóka

Az aranyos futóka rendkívül olcsó, viszont feldobja a teret, mellé pedig remek tulajdonságokkal is bír. Kifejezetten keveset kell vele törődni, és a Feng Shui szerint a többféle árnyalatban pompázó levelekben rejlik az ereje, az ugyanis segít elnyelni a negatív energiákat. 

Szerencsebambusz

Ahogyan a neve is mutatja, ez a növény ezer százalékosan a jólétedért felelős! Szerencsét hoz, árasztja a pozitív energiát, támogatja a motivációdat. Igazi flow lesz számodra a manifesztáció, ha a közeledben van, és segít abban, hogy a gondolataid valósággá váljanak.

Fácánnövény

A fácánnövény hosszú, egyenes levelei pajzsokat szimbolizálnak, a Feng Shui szerint ezek felelősök azért, hogy kivédjék az irányodba érkező negatív energiákat. Amelyek, ha nem kerülnek bele a mindennapjaidba, egy sokkal kifinomultabb, kellemesebb időszakot hozhat. 

via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves