Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Horoszkóp

3 csillagjegy, aki pénzhez jut 2024 nyarán

2024. június 01.

2 perc olvasás

ELLE

asztrológia horoszkóp pénz zodiákus 3 csillagjegy
3 csillagjegy, aki pénzhez jut 2024 nyarán
© Freepik

Csillagjegyek, akiknek nem kell aggódniuk a pénz miatt idén nyarán.


A nyár minden zodiákus számára új lehetőségeket és kihívásokat tartogat, viszont van 3 csillagjegy, akiknek a pénzügyek terén most szerencsés időszak következik. 

Kos 

A Kosnak első körben júniusban lehetősége nyílik arra, hogy kijavítson több, múltbéli pénzügyi hibát. Ez a hónap ideális lesz a pénzügyi döntések elemzésére és az új stratégiák felállítására, melynek hatására pozitív fordulat következik az életében A nyáron több lehetősége lesz plusz pénzt keresni, viszont fontos, hogy fegyelmezett maradjon és kerüljön minden felesleges kiadást. 

Ikrek 

Az Ikrek júniusban szuper lehetőséget kap a bevételeinek a növelésére, ami az egész nyarat megalapozhatja. A most következő időszak nagyon gyümölcsöző lesz a számára, új üzleti kapcsolatokat alakíthat ki, amik hosszú távon a pénztárcájának is jót tesznek majd. Azonban nagyon fontos, hogy most kerülje az impulzusvásárlásokat, mert egy-egy nagyobb kiadással könnyen financiális válságba kerülhet. Ráadásul a felesleges dolgok halmozásának sincsen értelme. 

Oroszlán 

Az Oroszlán alapvetően elég jó pénzmágnes, ám idén nyáron hihetetlen fejlődésen mehetnek keresztül. A csillagok állása szerint nagymértékben növekedhetnek a bevételeik, az sem kizárt, hogy örökölnek vagy nyernek egy nagyobb összeget. A pénzügyi céljaik elérése során ők azok, akik fáradhatatlanul használják a kreativitásukat és elég bátrak ahhoz, hogy megragadjanak egy-egy jónak tűnő lehetőséget. Ugyanakor az Oroszlánok imádják a luxust, szóval most egy kicsit inkább figyeljenek oda és ne szórják két kézzel az amúgy nehezen megkeresett pénzt. 

Akik vigyázzanak 

Az idei nyár sajnos nem minden csillagjegynek kedvez: a Rák számtalan kihívással kell most szembenézzen, a Szűz adósságba keveredhet, a Bak életét pedig egy elhibázott befektetés nehezítheti meg. 

via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves