Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

 Így hat rád a november 8-ai holdfogyatkozás a csillagjegyed szerint

2022. november 08.

4 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek horoszkóp zodiákus ezotéria holdfogyatkozás
 Így hat rád a november 8-ai holdfogyatkozás a csillagjegyed szerint
© Shutterstock

Sokkoló, drámai élmények és arcpirító felismerések várnak a csillagjegyekre a Bikában zajló teljes holdfogyatkozás nyomán.


Számíts a váratlanra, a káoszra, az áttörésekre. Kétségkívül megvilágosító, felkavaró, felszabadító eseményeket hoz a november 8-ai holdfogyatkozás. A jó hír viszont az, ha elsőre nem is tűnik úgy, de valójában ezek a történések pozitív fejleményeket hoznak magukkal. Minden, ami történik azért van, hogy te önmagad legjobb változatává válj, és egyúttal jobb életet teremthess. Mutatjuk, mire számíthatsz a teljes holdfogyatkozás következtében:

Kos

A holdfogyatkozás ébresztőként szolgál, hogy tedd rendbe végre a pénzügyeidet. Nem vagy messze az anyagi csődtől, ideje elfogadnod a szomorú tényeket. Kérj tanácsot arra vonatkozóan, hogyan juthatnál plusz pénzhez, és miként rendezhetnéd az adósságaidat.

Bika

Rajtad a világ szeme, Bika! Minden eddiginél fontosabb lesz, hogy okos döntéseket hozz azzal kapcsolatban: kire, mire fordítasz  időt és energiát a jövőben. Ha nem vagy boldog a párkapcsolatodban, hirtelen a szakítás mellett dönthetsz. Sőt, ha elégedetlen vagy a karriereddel, kész vagy asztalra csapni.

Ikrek

Ideje kiűzni magadból a negatív energiákat. Vegyél egy mély lélegzetet, és engedd el a múltbeli drámákat és lelki terheidet, amiket eddig elfojtottál. Minél jobban eltávolodsz az egészségtelen érzelmektől, annál jobban fogod érezni magad.

Rák

Hirtelen késztetést érezhetsz arra, hogy lerombold és újjáépítsd a karrieredet, az imázsodat, a magadról alkotott képet másokban. Úgy érzed, eddig egy álomvilágban éltél, ezért kész vagy felforgatni a birodalmadat, és új életet kezdeni a valóságban.

Oroszlán

Kitekintesz a világodból és rájössz: túl sokat foglalkoztál eddig önmagaddal. Szinte arcul csap mások helyzete, érzelmi világa, mikor találkozol velük. Bűntudat és szomorkodás helyett itt a lehetőség, hogy aktív szereplőként visszatérj az életükbe és segíts nekik.

Szűz

Hirtelen megkérdőjelezed ítélőképességedet. Váratlanul rájössz: félreismertél másokat, és ez lehet az oka annak, hogy eddig annyian kihasználtak és visszaéltek a szereteteddel. Már látod, kik azok, akik  csak érdekből barátkoznak veled.

Mérleg

Lehet, egy hatalmi harc kellős közepén találod magad, és nem tudod, hogyan keveredtél bele a drámába. De most az egyszer ne hátrálj ki, ne menekülj, hanem vívd meg a csatát. A karriered, a hírneved, akár az előléptetésed múlhat rajta.

Skorpió

Durva felismerésben lesz részed. Egyrészt rá kell jönnöd, félreismerted a partneredet, és nem az az ember, akibe beleszerettél, már tisztán látod a hibáit. Másfelől szembesülhetsz azzal, hogy talán az utóbbi időben kicsit önzőbb voltál, és most, mikor adakozni kezdesz, nyitsz mások felé, rég nem tapasztalt örömöt érezhetsz.

Nyilas

Késztetést érezhetsz arra, hogy pozitív változásokat hajts végre az életedben. Igent mondasz az új lehetőségekre, talán olyan dolgokra is, amikre korábban nemet mondtál volna. De ha már itt tartunk: végre harcolni kezdesz stressz ellen, és minden olyannal, ami eddig feszültté tett.

Bak

Találat éri az egódat, Bak. A hibáid látványosabbak lehetnek, élesen kritizálhatnak, és ennek hatására meginog a magabiztosságod. Senki se akarja, hogy összetörj, csupán azt: olyannak lásd magadat, amilyen valójában vagy, és változtass a rossz szokásaidon.

Vízöntő

Egyrészről felismered, túl sokat fáradozol azért, hogy másoknak segíts, másoknak legyen jó, még akkor is, ha nem kérik. Váratlanul az is feltűnik: érzelmileg kiégtél és boldogtalan vagy. Elfog vágy, hogy felmondj, elköltözz, és teljesen új életet kezd.

Halak

Szembe kell nézned a ténnyel: nem úgy élsz, ahogyan azt megálmodtad. Elégedetlen vagy. Ennek hatására olyan lehetőségek bukkannak fel, amik a kívánt irányba terelhetnék az életedet. A kérdés az, elég bátor vagy-e, hogy fejest ugorj az ismeretlenbe.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves