Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2024. március 12.: A Kos brutális vitába keveredik a munkahelyén, a Bika megvalósíthatja az álmát

2024. március 12.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria kedd
Napi horoszkóp, 2024. március 12.: A Kos brutális vitába keveredik a munkahelyén, a Bika megvalósíthatja az álmát
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben kedden? Íme az Elle napi horoszkópja! 


A keddi horoszkóp szerint eredményes és sikeresekben gazdag nap vár a csillagjegyekre. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

Brutális vitába keveredhetsz a munkahelyeden. Ráadásul egyes kollégáid olyan hangnemet is megüthetnek vagy annyira személyeskedni kezdenek, hogy elszakad nálad a cérna. Csak óvatosan, Kos!

Bika

Minden nagyon jól alakul az életedben, Bika, ezért ne hagyd ki ezt a lehetőséget, hogy akár már a mai napon megvalósítsd az álmodat! Ma nyugodtan mondd ki hangosan, mire vágysz, mert nem tudhatod, honnan érkezik a segítség.

Ikrek

Ma a szokásosnál is jobban szorongsz, Ikrek. Aggódsz amiatt, hogy nem tartasz ott, ahol lenni szeretnél. Valószínűleg csak több időt kellene szánnod pihenésre, mivel a stressztől már nem látsz tisztán.

Rák

Azt fogod tapasztalni, hogy a dolgok nehézkesek, amikor egyedül futsz nekik, de mikor összefogsz másokkal, még a legnagyobb kihívást jelentő feladat is szinte könnyű lesz.

Oroszlán

Csak mert betelik a pohár, ne makacsold meg magadat Oroszlán, hogy nem teszel semmit és mindent rábízol a körülötted élőkre, valamint a sorsra. Jelentős változás történhet az életedben, amikor kezedbe veszed az irányítást.

Szűz

Ma szinte minden valóra válik, amire vágysz. Éppen ezért összpontosíts a célodra. Megéri koncentrálnod egy ilyen szerencsés napon, amikor gyorsan és könnyedén vonzhatod be, amit szeretnél.

Mérleg

Vigyázz, hogy ma lehetőleg ne veszekedj, Mérleg. Ha azonban elkerülhetetlennek tűnik egy civakodás vagy veszekedés, akkor ne menekülj el, hanem állj bele. Fontos, hogy kiállj magadért!

Skorpió

A szabadsággal kapcsolatos kérdések ma többféleképpen is felmerülhetnek, Skorpió. Egyrészről feltámad a kalandvágyó, utazó lelked. Másrészről hirtelen fojtogatónak érezheted a párkapcsolatodat. Fontos lenne, hogy a mai napon ne hozz elhamarkodott döntéseket!

Nyilas

Olyan érzésed lehet, mintha forró parázson járnál. Fontos, hogy folyamatos mozgásban legyél, ha nem akarod, hogy megégessen. Ennek köszönhetően ma hihetetlenül eredményes leszel.

Bak

Mágnesként vonzod magadhoz az embereket. Használd ezt arra, hogy összefogd őket a sikerért vagy egy merész kaland erejéig. Ma szuperkönnyen meggyőzheted a körülötted lévőket arról, amiről csak szeretnéd.

Vízöntő

A mai napon felgyorsulnak a dolgok az életedben és kénytelen leszel felpörögni, ha nem szeretnél lemaradni. Sőt, ma a bátorságodra is szükség lehet, hogy merész lépéseket tegyél a sikerért.

Halak

Készülj fel, mert egész nap harcolnod kell, Halak, még akkor is, ha nem szeretesz. Nemcsak az fordulhat elő, hogy az emberek ellenségesek veled vagy beléd állnak, hanem az is, hogy egyszerűen mindenért meg kell küzdened.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves