Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Heti horoszkóp, 2024. március 11-17.: A Skorpióra extra romantikus hét vár, a Nyilas valaminek a végéhez közeledik

2024. március 11.

4 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek heti horoszkóp zodiákus ezotéria
Heti horoszkóp, 2024. március 11-17.: A Skorpióra extra romantikus hét vár, a Nyilas valaminek a végéhez közeledik
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád a héten a munkahelyeden vagy a szerelemben? Íme az Elle heti horoszkópja!


A héten vállalkozó szelleműek és elszántak lesznek a csillagjegyek. Mutatjuk a heti horoszkópot.

Kos 

A héten nagyon nagylelkű leszel másokkal. De nemcsak azokkal leszel jó, akik közel állnak hozzád, hanem olyanokkal is, akiket nem ismersz. Fényként szolgálsz azoknak az embereknek, akiknek tanácsot adsz vagy segítesz. Az emberek láthatóan hálásak lesznek neked, és ez hatalmas örömmel tölt majd el.

Bika 

Új elveket kezdesz vallani, és könnyen összeveszhetsz emiatt a barátaiddal vagy a szeretteiddel, akiket meglep a viselkedésed. A környezeted most nem értékeli ezt, és valószínűleg az új álmaid megvalósításában sem támogatnak. Ne aggódj, Bika, nem veled van a baj!

Ikrek

Nem bírod, ha túl sok lehetőséged van, márpedig a bőség zavara most eléggé megnehezíti az életedet. Türelemre és kitartásra van szükség, hogy megtaláld a legjobb utat vagy eszközt. Bízz magadban, és a képességeidben Ikrek, hiszen tudsz te jó döntéseket hozni! 

Rák 

A napokban neked kell helyrehozni azt, amit a munkatársaid elrontottak. Ezt most nem kihasználásnak, hanem lehetőségként fogod megélni, hogy megmutasd, mennyivel jobb vagy. A héten rengeteg alkalmad lesz arra, hogy közelebb kerülj az előléptetéshez.  

Oroszlán 

Nagyon szigorú vagy magaddal a héten, mert úgy gondolod: csak úgy oldhatsz meg egy problémát, ha keményen szembeszállsz vele. Függetlenül attól, hogy ez a szerelmi életedhez kapcsolódik, vagy egyszerűen csak egy rossz szokásod, szerencsére hatékonynak bizonyulsz, és utána már képes leszel lazítani.

Szűz 

Ez egy nagyon pozitív hét számodra, hiszen megmutatja: ha akarsz valamit, akkor bármit képes vagy megtenni érte. Ha ennyire határozott és kitartó tudsz lenni egy területen, akkor bármely máson is az lehetsz, illetve jelenleg nincs szükséged arra, hogy kikérd mások tanácsát. Most egyedül is sikeres vagy.

Mérleg 

Ez a hét a szerelem jegyében telik. A már meglévő kapcsolatod még jobban fog alakulni. A kedvesed komoly lépéseket tesz azért, hogy megmutassa, szeret téged és fontos vagy neki. Az egyedülállók pedig azt vehetik észre: valaki komoly érdeklődést mutat irántuk. Talán érdemes lenne esélyt adni neki!

Skorpió 

Ez a hét új kezdetet hoz a szerelmi életedben. Mivel 11-én a Vénusz is a Halak jegyébe költözik, ez az év legromantikusabb időszaka. Ha készen állsz arra, hogy szerelembe ess, új kreatív projektbe kezdj, ez egy nagyon szerencsés időszak ahhoz, hogy ez megtörténjen! Ideje kinyitni a szívedet, és meglátni, mennyi minden vár rád! 

Nyilas

Amikor belevágtál egy projektbe, nem tudtad, mennyi időbe telik, mire befejezed, de legalábbis eléred a kívánt cél. A jó hír az, hogy a héten végre meglátod a fényt az alagút végén, és hamarosan megérkezel oda, ahová szeretnél. Kitartás, kedves Nyilas, már nincs sok hátra!

Bak 

Ezen a héten sokat töprengsz néhány korábban elkövetett hibádon, de éppen azért, hogy ne követhesd el őket újra, főleg most, mikor hasonló helyzetek alakulhatnak ki az életedben. Már bölcsebb és tapasztaltabb vagy Bak, szóval, nem kell félned. Megnyugodhatsz, mert végül elégedetten fogod zárni a hetet.

Vízöntő

Ha van valami a fejedben, akkor írd ki őket magadból, de akár le is festheted őket. Érdemes most a művészetet választani az önkifejezéshez. Gyönyörű és csodálatos módja annak, hogy feldolgozz néhány emléket, eseményt vagy kiadd magadból azt, amit érzel. Csak bátran, Vízöntő!

Halak 

Olyan érzésed van, mintha mindenki megbolondult volna körülötted. Mások élete éppen széthullik, te pedig passzív szemlélőként figyeled az eseményeket, és ez így van jól. Bármennyire is nagy a kísértés, most nem célszerű felajánlani a segítségedet, Halak. Ne folyj bele mások ügyeibe, koncentrálj a saját életedre!

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves