Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2024. május 28: A Mérleg élete ma megváltozik, a Skorpió nem ismer magára

2024. május 28.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria kedd
Napi horoszkóp, 2024. május 28: A Mérleg élete ma megváltozik, a Skorpió nem ismer magára
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben kedden? Íme az Elle napi horoszkópja! 


A keddi horoszkóp szerint jelentős változásokon mennek keresztül a csillagjegyek. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

A mai napon még nem számíthatsz óriási változásokra, Kos. Viszont az egy három-négy éve elkezdett folyamat kissé felgyorsul. Hirtelen azt fogod érezni, nem számít, mit gondolnak rólad mások, és azt sem engeded, hogy a családod vagy a végzettséged határozzon meg téged.

Bika

Nagyon pozitívan alakul a napod, Bika. Érezni fogod, hogy egy jelentős változás előtt állsz. Az események előrehaladtával egyre nyíltabban, bátrabban vállalod fel a véleményedet, és ez bizony súrlódásokat okozhat.

Ikrek

Nagy átalakulás veszi kezdetét az életedben, ami hét hónapig tart. A változás azokra a területekre koncentrálódik, amiket elhanyagoltál az utóbbi időben. Ha úgy érzed, bizonyos dolgok gátolnak a fejlődésben megnyugodhatsz, mert ezek megszűnnek.

Rák

Jelentős változás következik be a karrieredben és a szerelmi életedben. A következő hónapokban sokkal bátrabb, kreatívabb és talán lázadóbb leszel. Mindezzel pedig sokkal hatékonyabbá válsz, mint az elmúlt két-három évben. 

Oroszlán

A következő hét hónapban képtelen leszel ellenállni annak a lehetőségnek, hogy megszabadulj a múlt árnyaitól. Megszabadulsz a régi komplexusaidtól és megújulsz. Ne ijedj meg, ha emiatt néhány családi kapcsolat megsérül!

Szűz

Megérzed a változás szelét az életedben, de kifejezetten jó érzéssel tölt el és nyitottan fogadod az eseményeket. Alig várod már, hogy végre minden más legyen az életedben. Kellemes meglepetésekre számíthatsz a mai napon!

Mérleg

A mai napon sorsszerű történések vannak kilátásban. Megismerkedhetsz valakivel, vagy egy kulcsfontosságú esemény örökre megváltoztatja az életedet. De az is lehet, hogy csupán közvetetten érint egy nagy horderejű esemény.

Skorpió

Lehet, hogy alaposan megváltozva tértél vissza egy hosszú utazásból, Skorpió. Vagy egyszerűen úgy ébredtél, mintha teljesen más ember lennél. Nemcsak téged, de a környezetedet is megdöbbenti, hogy mennyire megváltoztál.

Nyilas

Hirtelen ma tökéletesen belátod, mi volt a probléma a korábbi kapcsolataiddal, és hogy min kellene neked is változtatnod ahhoz, hogy megtaláld az igazit vagy pedig működőképesebb legyen a jelenlegi kapcsolatod.

Bak

Az elmúlt néhány hónapban, talán olyan emberekkel találkoztál, akik nagyban befolyásolták a párkapcsolattal vagy a házassággal kapcsolatos hozzáállásodat. Ma pedig már készen állsz meghozni egy fontos döntést.

Vízöntő

Az elmúlt hónapok nagy kihívásokkal teltek, és teljesen kimerítettek, így most már nem érzed magad alkalmasnak arra, hogy újabb nehézségekkel nézz szembe. Elérkezett az ideje annak, hogy tényleg változtass az életeden!

Halak

Olyan változás történik az életedben, ami valószínűleg észrevehetetlen, de mégis mélyreható lesz. Hét hónap áll a rendelkezésedre, hogy megértsd, milyen hatással van rád ez a változás.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves