Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Májusi horoszkóp

3 csillagjegy, akinek a május vége csodákat tartogat

2024. május 25.

1 perc olvasás

ELLE

horoszkóp május 3 csillagjegy májusi horoszkóp
3 csillagjegy, akinek a május vége csodákat tartogat
© Shutterstock

Néhány csillagjegy életében örömteli események következnek be május utolsó felében.


A hónap vége egy-egy csillagjegy számára kifejezetten kellemes lesz, és olyan új élményekben és találkozásokban lehet részük, ami az év hátralevő részére is hatással lesz.

Nem érdemes most bezárkózni, ugyanis ha igyekeznek minél több időt társaságban, illetve a természetben tölteni, az a fizikai és a lelki állapotuknak is kedvez.

Nézd meg, hogy te is ott vagy-e a szerencsések között!

3 csillagjegy, aki hatalmas meglepetésekre számíthat

Kos

Lépj ki a komfortzónádból, és próbálj ki olyasmit, amire mindig vágytál, de soha nem merted megtenni! Nincs mitől félned, ezek az élmények segítenek abban, hogy végre felszabadultan átéld a pillanatokat. Ha mindezt megléped, az az életed minden területére pozitív hatást gyakorol majd.

Ikrek

Néha úgy érzed, magányra van szükséged ahhoz, hogy tisztán gondolkodj. Ezzel azonban csak áltatod magad, mert valójában egy igazi társasági ember vagy. Ne utasítsd vissza a meghívásokat, ugyanis ha nem zárkózol el, találkozhatsz valakivel, aki a szerelmi életedet is felkavarhatja…

horoszkop-elle.hu
Forrás: Shutterstock

Szűz

Az elmúlt időszakban küzdelmesnek élted meg a szakmai életedet, pedig a képességeid alapján könnyedén megoldasz bármilyen nehézséget. Beszélgess a feletteseiddel, ugyanis még az is kiderülhet, hogy eddig félreértettétek egymást. Ennek köszönhetően sokkal komfortosabban fogod magad érezni a munkahelyeden.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves