Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2024. május 27: A Nyilas pozitív dologra jön rá, a Halakkal igazságtalanul bánnak

2024. május 27.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria hétfő
Napi horoszkóp, 2024. május 27: A Nyilas pozitív dologra jön rá, a Halakkal igazságtalanul bánnak
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben hétfőn? Íme az Elle napi horoszkópja! 


A hétfői horoszkóp szerint ma feszültség van a levegőben és könnyen összeveszhetnek a csillagjegyek. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

Nagyon intenzíven működnek a pszichés képességeid, ezért érdemes hallgatnod a megérzéseidre. Illetve, a csillagok azt tanácsolják, hogy ne vedd magadra mások problémáit, most nyugodtan fókuszálj csak és kizárólag önmagadra!

Bika

Győződj meg arról, Bika, hogy mindenki képben van a terveiddel, nehogy valakit meglepetés érjen, legfőképpen téged. Azt hiheted, hogy mások előtt is annyira tiszta minden, mint amennyire neked, de épp az ellenkezője derülhet ki.

Ikrek

Lehet, hogy a dolgok ma nem olyan nyilvánvalóak, mint amilyennek elsőre tűnik, Ikrek. Ne kezdj bele egy projektbe, amíg nem értetted meg annak minden részletét, mielőtt belevágsz. Ellenkező esetben kínos helyzetben találhatod magad.

Rák

Ne próbáld ráerőltetni senkire az elképzeléseidet, Rák. Ha tudod, hogy valamiben igazad van, tartsd meg magadnak. Nem kell senkinek az orra alá dörgölni, és elmondani, hogy téved, mert abból most csak vita származhat.

Oroszlán

Az intuitícióid most nagyon erősek, Oroszlán, és nem kell gondolkodnod a dolgokon, mert egyszerűen csak tudod a válaszokat. Ha bármilyen nyomozói munkát kell végezned, akkora mai nap tökéletesen alkalmas rá.

Szűz

Bármilyen vita, amiba ma belekezdesz vagy belekeveredsz, valószínűleg brutális érzelmi csatává fajul, Szűz, szóval vigyázz! Jobban teszed, ha elkerülöd a konfliktusokat, mert most mások durván átgázolhatnak rajtad.

Mérleg

Ma kihívást jelent jól kijönni a környezeteddel, mivel szinte mindenki beléd köt. A nagyobb baj az, hogy mindent a szívedre veszel, holott valószínűleg nem veled és az ötleteddel van baj, hanem egyszerűen a mai napon semmi sem jó a környezetednek.

Skorpió

A mai napon érdemes inkább a szívedet használni az eszed helyett, ha döntened vagy cselekedned kell. Egyszerűen nem lőhetsz mellé. A tények és az információk ma megtévesztőek lehetnek.

Nyilas

A dolgok ma különösen jól kell alakulnak az életedben, Nyilas, szóval ne aggódj semmi miatt. Hihetetlen érzékenységed és bölcsességed megkönnyíti számodra az életet, és egyúttal rájössz, hogy a helyzeted sokkal jobb, mint gondolnád.

Bak

Minél jobban próbálod felhívni magadra a figyelmet, Bak, annál többen fognak figyelmen kívül hagyni. Abból is csak konfliktusod származhat, ha kényszeredetten próbálod lenyomni a torkukon az igazadat vagy az ötletedet.

Vízöntő

Ma megteheted, hogy vigyázol másokra, Vízöntő, és valóban segítesz nekik elkerülni a kellemetlenséget egy-egy bölcs tanáccsal vagy hogy felhívod valamire a figyelmüket.

Halak

Olyannak vádolhatnak meg téged, amit nem tettél meg, nem mondtál ki. Ne aggódj, mert úgysem tudnak semmit bizonyítani és valószínűleg végül hinni fognak neked, csak éppen stresszes pillanatokat élhetsz át addig, amíg eljuttok idáig.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves