Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2024. május 22: A Nyilas sokkal jobban érzi magát, a Halakra kellemes élmények várnak

2024. május 22.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria szerda
Napi horoszkóp, 2024. május 22: A Nyilas sokkal jobban érzi magát, a Halakra kellemes élmények várnak
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben szerdán? Íme az Elle napi horoszkópja! 


A szerdai horoszkóp szerint a mai nap változásokat hoz a csillagjegyek kapcsolataiban vagy személyiségében. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

A mai napon eléggé makacs és csőlátású lehet a környezeted, ez pedig számodra felhívást jelent keringőre. Ahelyett, hogy bosszankodnál a viselkedésük miatt, elkezded feszegetni náluk a határokat, és olyan témákat dobsz fel, amiktől feláll a szőr a hátukon.

Bika

Mostanában kicsit magányos voltál, de ma új szakaszba lép az életed. Hirtelen visszacsöppenhetsz a társasági életbe, ami üdítően fog rád hatni. Több izgalmas meghívást is kaphatsz, miközben te magad is keresni kezded az élményeket.

Ikrek

Nyomja most valamilyen teher a vállaidat? Ne tartsd magadban, Ikrek! A csillagok arra biztatnak, hogy oszd meg őket másokkal, mert lehetnek olyan ötleteik, amikkel a segítségedre lehetnek.

Rák

A mai napon képtelen vagy magadban tartani a véleményedet, a kritikádat. Még az a szerencse, hogy érezhetően építő szándékkal mondod, és képes vagy egy kis humort is belevinni, így szívesen meghallgatnak téged.

Oroszlán

Ha úgy érzed, hogy félelmek vagy kételyek gyötörnek a szerelmi életedben, az előtted álló nap bátorságot ad, hogy megbeszéld ezeket a kérdéseket pároddal. Még akkor is, ha több időre van szükség a dolgok teljes rendezéséhez, érdemes jól kihasználni a mai nap nyújtotta világos kommunikációt.

Szűz

Olyan dolgok kezdenek érdekelni, amik korábban teljesen hidegen hagytak. Most viszont lelkesen veted bele magad ezekbe a témákba. A legjobb pedig az Szűz, hogy olyanokkal ismerkedsz meg, akik a segítségedre lehetnek.

Mérleg

A mai nap arra sarkall Mérleg, hogy többet tegyél a bolygóért. Hirtelen felébred benned a vágy, hogy jobban elmerülj a környezetvédelemben. A jó hír az: lesznek, akik osztani fogják a lelkesedésedet a témában!

Skorpió

Bizonyos spirituális, filozófiai kérdések kezdenek el foglalkoztatni, amikre feltétlenül szeretnél választ kapni. Könyveket, cikkeket olvasol a témában, csatlakozol egy csoporthoz és azon leszel, hogy kiderítsd az „igazságot”. De ne feledd: nem egy igazság létezik.

Nyilas 

Nagyszerűen érzed magad, Nyilas. Olyan, mintha más ember lennél, és egyetlen éjszaka alatt kicserélődtél volna. Talán csak most tisztultak le a korábbi erőfeszítéseid, és valóban megváltoztál.

Bak

Ma nyitott vagy arra, hogy vátoztass a kapcsolataidon, és szilárdabbá, gazdagabbá tedd őket, legalábbis azokkal, akik fontosak számodra. Sőt, ha van valaki, akit szeretnél elcsábítani, a mai napon azt is könnyedén megteheted.  

Vízöntő

Ez egy jó nap arra, hogy új dolgokkal kísérletezz. Mi lenne, ha kipróbálnád a shiatsu-t vagy a tai chit? Ezek a technikák csodákra képesek, és visszaadhatják az energiát, amiből mostanában hiányt szenvedtél.

Halak

A mai napon nemhogy a környezetedet, de saját magadat is megleped azzal, hogy mennyire mentes vagy a gátlásoktól, és ennek köszönhetően sokkal felszabadultabb és nyitottabb vagy. Kellemes élmények várnak ma rád!

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves