Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2024. május 2: A Bikát kiakasztják a munkahelyén, az Ikreknek nagy sikere lesz

2024. május 02.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria csütörtök
Napi horoszkóp, 2024. május 2: A Bikát kiakasztják a munkahelyén, az Ikreknek nagy sikere lesz
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben csütörtökön? Íme az Elle napi horoszkópja! 


A csütörtöki horoszkóp szerint ma az érzelmek veszik át az uralmat a csillagjegyek élete felett. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos 

Szeretnél harmóniában élni a környezeteddel? Akkor először magadban kellene harmóniát teremteni. Ne várd el másoktól, hogy gondoskodjanak rólad, és teljesítsék minden vágyadat. Ugyanakkor nem is a te felelősséged, hogy mindenkit megsegíts.

Bika 

Amúgy is érzékeny és feszült leszel a mai napon, így nem olyan meglepő, hogy kevés is elég ahhoz, hogy felrobbanj. Ugyanakkor jogosan teszed, mert sokadjára használnak ki vagy lépnek át feletted a munkahelyeden és ma már nem fogod szó nélkül elviselni.

Ikrek 

Ha történetesen új szakmát tanulsz és váltani készülsz, számíthatsz arra, hogy tárt karokkal fogadnak egy sikeres próbafeladat vagy az állásinterjú után. Nagyon fogják értékelni az eredetiségedet.  

Rák 

Azt veheted észre kedves Rák, hogy annyira beleéled magadat egy bizonyos jövőképbe, hogy nem éled meg a jelen pillanatot. Ma mindenképpen tenned kellene egy lépést hátra és reálisan tekinteni a helyzetedre.

Oroszlán  

Lehet, hogy megragadtál egy olyan gondolkodásmódban, amiből úgy tűnik, nem tudsz szabadulni. Talán ragaszkodsz egy álomhoz, aminek több köze van az egód táplálásához, mintsem ahhoz, hogy megold az életedben jelenlévő problémákat.

Szűz

Nagyon szeretnéd, ha ma mások meghallgatnának, Szűz. Több mint valószínű, hogy a gondolataid humanitárius eszmék és filozófiák felé sodródnak, de sajnos süket fülekre találsz vagy esetleg kigúnyolnak téged. Ne vedd a szívedre!

Mérleg 

Irányítással kapcsolatos problémát tapasztalhatsz, Mérleg. Van egy elképzelésed, amihez szilárdan ragaszkodsz, de aztán jönnek mások, akik megpróbálják megváltoztatni a terveidet és azt akarják, hogy engedj az elképzeléseidből. Ne tedd!

Skorpió  

A mai napon könnyen elragadhatnak az érzelmek. Van egy szürrealista tulajdonsága ennek a napnak: elhiteti veled, hogy egy délibáb valóságos. Annyira belemerülhetsz érzéseid drámájába, hogy egyszerűen kizárod az észérveket.

Nyilas 

Ma hajlamos vagy inkább az érzelmeidre fókuszálni, mintsem a tényekre Nyilas, és ez bajba sodorhat téged. Bármi is történik, valószínűleg nagyon szenvedélyes leszel, és kizársz minden racionális perspektívát.

Bak 

Ez a te napod Bak, szóval ragyogj! Csak ügyelj arra, hogy ezt ne más kárára tedd. A szokásosnál magabiztosabbnak érzed magad, és közben annyira összpontosítasz a feladataidra, hogy nem látod a körülötted lévők finom jelzéseit.

Vízöntő  

Mostanában azt érzed, hogy mások kizárnak téged az életükből, Vízöntő. Mintha egy fura, ötödik kerék lennél, akinek egyszerűen nincs helye a kapcsolatokban. Ne aggódj! Csak azért, mert ma így érzed, még nem jelenti azt, hogy ez így is van.

Halak 

Emeld új szintre kreativitásodat, Halak. Sokféleképpen fejezheted ki magad kreatívan, ezért válassz egyet, és valósítsd meg az elképzeléseidet! Hidd el, nagyon is értékes az, amit adhatsz, ezért ne próbáld elnyomni az érzéseidet, a vágyaidat.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves