Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2024. május 14: Az Ikreknek szerencsét hoz a rokona, a Bakot megcsapja a változás szele

2024. május 14.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria kedd
Napi horoszkóp, 2024. május 14: Az Ikreknek szerencsét hoz a rokona, a Bakot megcsapja a változás szele

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben kedden? Íme az Elle napi horoszkópja! 


A keddi horoszkóp szerint elindulnak az önismeret vagy a változás útján a csillagjegyek. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos 

Változásra vágysz? A mai nap ideális a ruhatárad, a személyes stílusod felfrissítésére. Ez természetesen csak a kezdet, hiszen ideje lehet új szokásokat is bevezetned, amiket önazonosabbnak érzed.

Bika 

A nap témája a tudás és a tanulás, Bika. Talán szégyelled magad, mert mások tanultabbak hozzád képest, vagy mert egyszerűen azt érzed, még mindig nem sikerült megvalósítani a tanulással kapcsolatos terveidet. Ettől még nem vagy kevesebb, de persze ha elérkezettnek látod az időt, akkor változtass ezen!

Ikrek 

Nagyon kellemes nap elé nézel, ugyanis szerencsét hozhat neked az egyik rokonod, és általa hozzájuthatsz egy remek munkához vagy valami olyanhoz, amire régóta vágytál. Ez pedig kapóra jön, mert sokat fog dobni az önbizalmadon!

Rák 

Úgy érezheted Rák, hogy nem tudsz önmagad lenni, mert amint megpróbálod megmutatni, ki is vagy te igazából, kritizálni kezd a környezeted. De miért is kellene nekik megfelelned vagy mindenáron boldoggá tenni őket? Ez a te életed!

Oroszlán 

A mai napon egy egoval kapcsolatos problémára kell megoldást találnod. Túl büszkének vagy túl alázatosnak mondanád magad? A buddhisták azt mondják: a spirituális beteljesüléshez vezető út abban rejlik, hogy egészséges egót építünk. Mit gondolsz, te ebben hol tartasz?

Szűz 

Kisebb válságra számíthatsz a magánéletedben. Úgy érzed, továbbra sincsenek megoldva a régóta fennálló problémák. Sőt, talán azt veszed észre, egyedül evezel a csónakban és kimerültél. Ideje beszélni a partnereddel!

Mérleg 

Valaminek változnia kell, Mérleg. Tudtad, amint felébredtél reggel. Ideje elkezdeni egy diétát, elkötelezni magad a több testmozgás mellett, vagy megerősíteni elhatározásodat, hogy abbahagyod a dohányzást?

Skorpió

Ezen a napon felülsz az érzelmi hullámvasútra, Skorpió. Egyik pillanatban fent vagy, a másikban pedig lent. A legjobb, ha ma több időt töltesz egyedül, úgy könnyebben átvészelheted a napod, és valami fontos is kisülhet a magányban töltött pillanatokból!

Nyilas

Ma a szokottnál is jobban menekülsz az álomvilágodba. Nem is a jelen bánt téged igazán, hanem a múlt, ami folyton visszaköszön. Ám a menekülés nem megoldás Nyilas, és ideje lenne szembenézned azzal, amit a szőnyeg alá söpörtél.

Bak

Van ma valami a levegőben, ami változás vagy megújulás felé terel, Bak. Itt az ideje, hogy lecseréld a ruhatáradat vagy felújítsd az otthonodat? Ha igen, akkor ez a tökéletes nap ahhoz, hogy belevágj! Vedd körül magad olyan dolgokkal, amiket szeretsz és örömet okoznak.

Vízöntő

A mai nap embert próbáló helyzetekben találhatod magad. Óriási lesz rajtad a nyomás a munkahelyeden, és a szerelmi életed is okozhat fejtörést. Tarts ki Vízöntő, mert holnap megint minden sokkal könnyebb lesz.

Halak

Ma van az a nap, hogy újragondold mindazokat a társadalmi értékeket, hiedelmeket, amiket évek óta követsz. Már fiatalon megtanultad, és gondolkodás nélkül elfogadtad őket, de a mai napon felülírhatod ezeket. 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves