Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2024. május 1: Az Oroszlán nagy dobásra készül, a Szűz értékes életleckét kap 

2024. május 01.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria szerda
Napi horoszkóp, 2024. május 1: Az Oroszlán nagy dobásra készül, a Szűz értékes életleckét kap 
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben szerdán? Íme az Elle napi horoszkópja! 


A szerdai horoszkóp szerint konfliktusok és belső vívódások jellemzik a csillagjegyek napját. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

Egy konfliktus előtt állsz, Kos. Ennek ellenére a viszály nagyon hasznosnak bizonyul majd. Valószínűleg ez az egyik legjobb alkalom az elmúlt hetekben, hogy tisztába tegyél bizonyos családi ügyeket. 

Bika

Ha elismered, hogy hibáztál, az emberek nagyobb valószínűséggel bocsátanak meg neked. Konfrontatív nap áll előtted, Bika. Azonban ne légy túl kritikus magaddal szemben! Mindez a tanulási folyamat része. 

Ikrek

Mostanában valami elismerésre és megbecsülésre vágytál, esetleg arra, hogy előléptessenek. Az előtted álló nap megmutatja, hogy a lehetőségeid közül melyik utat érdemes választanod. A siker érdekében, Ikrek, mindent alaposan meg kell tervezned, és a célra kell koncentrálnod.  

Rák

A mai napon feszült lehet a hangulat, és könnyen összeveszhetsz másokkal. Magad sem tudod miért, de nyugtalan vagy, és kevés is elég ahhoz, hogy felrobbanj. Szabadnapod van Rák, próbálj meg kikapcsolódni és ne vegyél mindent a szívedre!

Oroszlán  

Az utóbbi időben hiányzott az ihlet, de ma végre tele leszel ötletekkel és új tervekkel. Számíts arra, hogy egy új jövővel kapcsolatos vágy formálódik meg benned, Oroszlán, amiért képes lennél elmenni a végletekig. Azt is tudni fogod, mi lesz a következő lépésed.

Szűz 

Az égi energiák megpróbálnak megtanítani neked valamit, Szűz. Ehhez pedig meg kell vizsgálnod, hogy mi elől menekülsz és mitől félsz. Talán azt érzed, hogy mások túlterhelnek vagy túl sokat várnak tőled. De ez biztos így van?  

Mérleg 

A mai bolygóenergia arra késztet, hogy csak a kötelékeidre fókuszálj, Mérleg. Nem könnyű jó és egészséges kapcsolatot létesíteni, ahogy azt már észrevetted. Sőt, mások igényei elhomályosíthatják az utadat, vagy arra késztethetnek, hogy letérj róla. Nagyon fontos a kompromisszum, de az is, hogy ne mondj le önmagadról! 

Skorpió  

Néhány démonod visszatérhet kísérteni ma, Skorpió. Azon kaphatod magad, hogy ugyanazokkal a régi kétségekkel és bizonytalanságokkal küzdesz, amikről azt hitted, hogy már legyőzted őket. Ráadásul a magasabb életszínvonal iránti vágyad miatt a nap közepén a pénzzel kapcsolatos aggodalmak is úrrá lesznek rajtad. 

Nyilas 

Úgy tűnhet, hogy már nem hiszel teljesen abban, amit csinálsz, Nyilas. Talán túl gyorsan akartál nagy eredményeket elérni, és egyelőre csak csalódás ért. Ahelyett, hogy feladnád, inkább gondold át a dolgokhoz való hozzáállásodat.  

Bak 

A mai bolygóenergiák nagyon megerőltetőek lesznek, Bak. Azon gyötrődsz, hogy sikerül-e megfelelned bizonyos elvárásoknak. Ne keresd a jeleket, amik a kudarcodat igazolhatják, hanem igyekezz reálisan látni a helyzetedet: amit tudsz, azt megteszel. 

Vízöntő  

A legszívesebben elbújva a világ elől töltenéd a napjaidat, kerülve a konfliktusokat, a nehézségeket, és mindezzel együtt a csalódást is. Ám a világnak szüksége van rád! Bújj elő a remetelakodból, Vízöntő, mert várnak rád az élmények és az emberek! 

Halak 

Ma el akarsz menekülni a valóság elől, Halak. Talán félsz a változástól, hogy új felelősséget vállalj, pedig ez a kulcsa annak, hogy megvalósíthasd az álmaidat. Élj a lehetőséggel, amit felkínálnak neked! 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves