Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2024. június 4.: A Szűz meglepő fejleményekre számíthat, a Mérleg szerencsés helyzetbe kerül

2024. június 04.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria kedd
Napi horoszkóp, 2024. június 4.: A Szűz meglepő fejleményekre számíthat, a Mérleg szerencsés helyzetbe kerül
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben kedden? Íme az Elle napi horoszkópja! 


A keddi horoszkóp szerint óriási stresszhatás éri a csillagjegyeket. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

Lehet, hogy ma a stressz teljesen eluralkodik az egyik családtagodon, Kos. Ez a személy érzelmileg ingatagnak érzi magát. A legkisebb irritáció is dührohamot válthat ki belőle. A legjobb, ha távol maradsz tőle, és ne adj neki tanácsot, bármilyen jó szándékú is legyen.

Bika

A barátok, szomszédok és rokonok ma különösen stresszesnek és robbanásveszélyesek lehetnek, Bika. Ez nem megfelelő nap arra, hogy intenzív kommunikációt kezdeményezz velük. Ha mégis, igyekezz semleges témákat érinteni.

Ikrek

Aggódni kezdesz az anyagi helyzeted miatt a világban vagy a munkahelyeden zajló eseményeket látván. Ne kezdj stresszelni, Ikrek! Legyenek mentőötleteid arra az esetre, ha baj történne, de most ne tegyél semmilyen drasztikus lépést!

Rák

Téged vagy a szeretteidet olyan kellemetlenségek érik, amik komoly felfordulást okozhatnak, Rák. Próbálj meg tárgyilagos lenni, és racionálisan megoldani a dolgokat, közben pedig kerüld a veszekedéseket!

Oroszlán

A stressz ma nagyon megviselhet. Még a motivációdat is elveszítheted, és azon töprenghetsz, vajon tényleg megéri-e mindez. Ez nem megfelelő nap projektek elindítására vagy fontos megbeszélésekhez.

Szűz

Egy közeli barátoddal vagy a pároddal meglepő fejleményekre számíthatsz, Szűz. Lehet, hogy valaki eltávolodik tőled vagy közelebb kerül hozzád. Ha pedig új emberekkel ismerkedsz meg, a velük való beszélgetés váratlan eseményeket hozhat.

Mérleg

A váratlan fejlemények megzavarhatják a családi életedet, vagy azt a tervet, hogy egy nyugodt estét tölts el a szeretteiddel, Mérleg. Ez eleinte kissé lehangolttá tehet. Bármit is teszel ma, olyan ajtókat nyithatsz meg, amik mind neked, mind a hozzád közel állóknak előnyösek lesznek.

Skorpió

Alig várod, hogy telefonon beszélhess valakivel, aki távol él, de rajtad kívül álló körülmények akadályozhatják ezt. A mai napon a technika többször is megtréfálhat téged. Miután elérted azt, akit szerettél volna izgalmas és érzelmileg örömteli beszélgetésben lesz részetek.

Nyilas

Bár az üzleti és a pénzügyek továbbra is jól alakulnak, a mai napon nyugtalanító híreket kaphatsz, Nyilas. Azonban ne fogadj el igazságnak semmit, amit hallasz, amíg nem ellenőrizted a tényeket!

Bak

Meglehet, már alig vártál egy találkozót, beszélgetést, de a rajtatok kívül álló körülmények megakadályozhatják. Ne ess pánikba, Bak. Ha koncentrált és tárgyilagos maradsz, megtalálhatod a módját, hogy sor kerüljön rá.

Vízöntő

Bár fizikailag különösen erősnek érezted magad az elmúlt napokban, Vízöntő, ma egy kicsit rossz passzban lehetsz. Ha teheted, halaszd el a kötelezettségeidet, és pihenj. Valószínűleg nincs ok az aggodalomra, csak ki vagy merülve!

Halak

A körülötted lévők ma rendkívül stresszesek és ingerlékenyek lehetnek, kedves Halak, ezért készülj fel minden eshetőségre. Próbálj meg tartózkodni a vitáktól, és ne tégy olyat, ami olaj lehet a tűzre.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves