Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

MEGLEPETÉSEK HETE

3 csillagjegy, aki óriási meglepetésekre számíthat a héten

2024. június 03.

1 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek heti horoszkóp zodiákus ezotéria
3 csillagjegy, aki óriási meglepetésekre számíthat a héten
© Shutterstock

Erre a 3 csillagjegyre rámosolyog a szerencse az előttük álló héten.


Június első napjai pozitív fordulatokat tartogatnak a zodiákus tagjainak. A horoszkóp szerint 3 csillagjegynek kimondottan örömteli meglepetéseket tartogat a hét. Görgess lejjebb és megtudhatod, hogy hozzád is kegyesek lesznek-e a csillagok:

Kos 

Nagyon szerencsésnek érezheted magadat a héten, ugyanis nem várt pénzösszeg ütheti a markodat. Ez akár egy nyereménynek vagy nem várt üzleti sikernek, esetleg jutalomnak is köszönheted. Valószínűleg épp a legjobbkor érkezik, mikor igazán szükséged is van rá. Egyedül arra célszerű figyelned, hogy miután meglepted magadat - és esetleg másokat - belőle, ne szórd el a maradék összeget, hanem érdemes lehet félretenned.

Ikrek

Úttörő ötletek és lehetőségek kopogtathatnak az ajtódon, kedves Ikrek. Az előtted álló héten a kedvező bolygóállásoknak köszönhetően - és mert belépett a Jupiter szerencsebolygó a jegyedbe - kipipálhatsz néhány dolgot a bakancslistádról, de olyan dolgok is összejöhetnek, amik talán most még az eszedben sincsenek, így valóban kellemes meglepetések érhetnek.

Nyilas

Az egyik közeli kapcsolatodnak köszönhetően, hatalmas öröm ér. Talán a szerelmed lesz az, aki meglep téged, de az is lehet, hogy az egyik családtagod rukkol elő egy csodás lehetőséggel, ajándékkal vagy akár jó hírrel. Akár közvetetten, akár közvetlenül érint az öröm tárgya, ugyanúgy ki fogsz ugrani a bőrödből!

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves