Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2024. június 18.: A Bika rengeteget érhet ma el, a Vízöntőnek különös gondolata támad

2024. június 18.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria kedd
Napi horoszkóp, 2024. június 18.: A Bika rengeteget érhet ma el, a Vízöntőnek különös gondolata támad
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben kedden? Íme az Elle napi horoszkópja! 


A keddi horoszkóp szerint sokat fejlődhetnek ma a csillagjegyek. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

Ég a tűz a lelkedben, Kos. Rengeteg erőt és energiát ad. A körülötted lévő emberek fogékonyak erre az energiára. Ne próbáld elrejteni, mert ha így teszel, eltűnhet, vagy akár felemészthet téged. 

Bika

A lelkesedés és a tomboló energia lesz ma a szövetségesed, Bika. Valami van a levegőben, és arra ösztönöz, hogy haladj előre. Döntéseket fogsz hozni, amik pozitív hatással lesznek rád és a körülötted lévő emberekre. Nagyon dinamikus leszel, így rengeteget elérhetsz a mai napon! 

Ikrek

Általában jól szervezett és szigorú vagy, Ikrek. Mindent megtervezel előre. De a mai energiák miatt inkább szétszórt leszel. Érdemes ma a körülötted lévőkre támaszkodni, akik megtaníthatnak másképp látni a világot. Még az életed átalakításán is elgondolkodsz.  

Rák

Sokan gondolják azt veled kapcsolatban, hogy erős egyéniség vagy, Rák. Főleg azért, mert megpróbálod megjavítani a körülötted lévő világot. Ma azon fogsz elmélkedni, hogy milyen változásokra van szüksége a környezetednek és mit tehetnél a dolgok előmozdításáért. 

Oroszlán

Aggódsz amiatt, hogy néhány, a szívedhez közel álló ember megváltozott. Már jó ideje figyelsz a finom jelekre és változásokra. Ugyanakkor, ma előbújik belőled a vezető, és segíteni fogsz azoknak, akiknek szükségük lehet rád.

Szűz

Hajlamos vagy önállóan cselekedni, és nem bízol a külső segítségben. Az elmúlt hetekben azonban sikerült olyan embereket találnod, akik elfogadtak olyannak, amilyen vagy. Ma végre rájössz, hogy ha megnyitod a szívedet előttük, támogatást és biztonságot kapsz tőlük. 

Mérleg

Mindig is szükségét érezted az alkotásnak, Mérleg. Az elmúlt egy hónapban egy olyan projektet fejeztél be, ami közel áll a szívedhez. Ne félj megmutatni a barátaidnak. Az emberek izgatottak lesznek a munkádtól. Légy büszke arra, amit elértél! 

Skorpió

Néhány ember a környezetedben azt gondolhatja: nem vagy elég érett, Skorpió, és még mindig gyerekes eszed van. Lehet, hogy elsőre nem tűnik magától értetődőnek, de a könnyed hozzáállásod a nagy bölcsesség jele is.  

Nyilas

Ha elemzed az életedet, látni fogod, hogy az elmúlt tizenkét hónapban teljesen megváltozott, Nyilas. Sokat fejlődtél, és a tetteid előnyösek voltak önmagad és a körülötted élők számára. De még mindig van hová fejlődnöd!  

Bak

Kicsit csalódott lehetsz, amikor megtudod, hogy azok az emberek, akiket oly nagyra értékelsz, valójában a saját személyiséged visszatükröződései. A bolygóenergiák arra próbálnak megtanítani, hogy higgy magadban. Végül is, ha csodálatra méltó emberek, valószínűleg azért van így, mert nagyszerű tulajdonságaik vannak - akárcsak neked. 

Vízöntő

Nagyszerű nap áll előtted, Vízöntő. Fejlett problémamegoldó képességgel vagy megáldva, és ma mások is a segítségedet kérik. Elég bölcs leszel ahhoz, hogy megoldást találj minden felmerülő problémára. Egy ilyen nap után felteheted magadnak a kérdést, hogy nem kellene-e terapeutaként dolgoznod. 

Halak

Úgy érzed, hogy az életed egy cseppet sem változott az elmúlt hetekben? Azt gondolod, hogy bizonyos dolgokon változtatni kell, de nem teszel mást, csak ülsz. Általában nem szeretsz kockáztatni, de ha megteszed, nagyon elégedett leszel!

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves